Trending:


Teploty v ČR dosáhnou až 32 stupňů, objeví se silné bouřky

Praha - Až na 32 stupňů Celsia se tento týden dostanou teploty v Česku. Jasno bude ale zřejmě jen dnes a v úterý, poté se objeví bouřky. Vyplývá to z týdenní předpovědi počasí na webu Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ). Bouřky budou hrozit až do konce týdne, o víkendu mohou být i silné.


Tři roky od ničivého tornáda: Vesnice se za tu dobu změnily, jak po letech žijí místní?

V pondělí uplynuly přesně tři roky od ničivého tornáda na jižní Moravě. Přihnalo se nečekaně večer, prošlo úsekem dlouhým 26 kilometrů a přineslo zkázu. Zpustošilo sedm obcí, pět lidí zabilo, stovky zranilo. Vesnice už jsou z velké části opravené. Vzpomínky na katastrofu ale zůstaly.


Notoricky známá jména: Co se stalo s dětmi historických zločinců?

Občas se snadno zapomíná, že většina vrcholných nacistů, kteří jsou označováni za známé zrůdy zodpovědné za jedny z nejohavnějších zločinů v dějinách, byli také rodinní příslušníci - manželé, otcové a dědečkové. Několik dětí těchto nenapravitelných válečných zločinců své otce zbožňovalo, i když se dozvěděly o jejich hrůzných činech, a celý život se pokoušely napravit reputaci svých otců. Další potomci, kteří se trápili více, se trápili nad zlem, které tatínek spáchal ve jménu Třetí říše, a vyhýbali se jakékoli vzpomínce na svého rodiče. Ale jen několik málo z nich - a bylo jich velmi málo - dokázalo v poválečných letech čelit společnosti s vědomím, že jejich otcové rozpoznali špatné činy Adolfa Hitlera a jeho kohorty s hákovými kříži a riskovali své životy tím, že odmítli nacistickou ideologii a spikli se proti Vůdci. Takže kdo jsou synové a dcery Hitlerových přisluhovačů a co se s nimi stalo po válce? Klikněte na tuto galerii a zjistěte, jak se potomci nacistů vypořádali s jejich hrůzným odkazem.


Smrtelná nehoda. Motorkáře na jihu Čech srazilo auto v protisměru

Jihočeská policie od nedělního odpoledne vyšetřuje mimořádně tragickou nehodu na Strakonicku. Srážku osobního auta, karavanu a trojice motocyklů nepřežili dva lidé. Další dva lidé utrpěli zranění.


Číňané vezou vzorky z odvrácené strany Měsíce. Na Zemi by měly dorazit v úterý

Oživeno 23. června | Čínská sonda Čchang'e 6 je na cestě k Zemi, aby doručila vzorky odebrané z odvrácené strany Měsíce. Ukazují to...


Umělá inteligence přijímala u McDonald's objednávky. Měla problémy a nakonec dostala vyhazov

Ve více než stovce poboček McDonald's v USA testovali nasazení umělé inteligence na zdánlivě jednoduchý úkol: přijímání objednávek od zákazníků drive-thru....


Festival Metronom Prague: Úspěch Lake Malawi i Britky Raye!

Letošní ročník festivalu Metronome Prague navštívilo podle pořadatelů od čtvrtka do neděle skoro 20.000 lidí. Závěrečnou hudební hvězdou byla britská zpěvačka Raye (26).


S podporou STAN bude do Senátu kandidovat 16 lidí, tři z nich mandát obhajují

Praha - S podporou Starostů a nezávislých (STAN) bude letos v senátních volbách kandidovat 16 lidí. Obhajovat mandát bude Miroslav Balatka v Sokolově, Jiří Drahoš v Praze 4 a Hana Žáková v Třebíči. Nově kandiduje například poslanec a bývalý starosta Mnichova Hradiště Ondřej Lochman v obvodu Mladá Boleslav či egyptolog Miroslav Bárta v Praze 2. Kandidáty dnes na setkání s novináři představil předseda strany Vít Rakušan. Volby do třetiny Senátu a...


Média: Američtí žalobci doporučují vládě vznést trestní obvinění Boeingu

Washington/Chicago - Američtí žalobci doporučují, aby ministerstvo spravedlnosti podalo trestní obvinění na výrobce letadel Boeing. Ministerstvo totiž uvedlo, že firma porušila dohodu související se dvěma smrtelnými nehodami letadel Boeing 737 MAX, což ale firma popírá. V neděli o tom informovala agentura Reuters a další média. Boeing se odmítl k záležitosti vyjádřit, ministerstvo bezprostředně komentář neposkytlo.


Trump radí šéfovi UFC: Udělejte pro migranty MMA ligu, jsou tvrdí a porazí opravdové šampiony

Bývalý americký prezident Donald Trump se opět opřel do nelegálních přistěhovalců na sobotních volebních mítincích ve Washingtonu a Filadelfii. Navrhl šéfovi MMA ligy UFC, aby pro ně založil speciální soutěž. Jsou tak tvrdí, že by mohli porazit nejlepší MMA zápasníky na světě, řekl Trump. Dana White z nápadu ale příliš nadšený nebyl.


Tragédie v Chorvatsku má dohru: Otec syna zabitého granátem bude souzen v Česku, hrozí mu až 8 let

Šestačtyřicetiletý muž bude v Česku souzen za smrt svého devítiletého syna v Chorvatsku. S informací přišel jako první Blesk. Tamní policie přišla na to, že celá rodina vjela do nebezpečného vojenského objektu, nedbali cedulí, které se po cestě nacházely, a fotili se s vojenskými předměty. Následně si s sebou vzali granát, který na místě našel malý hoch, ale do auta ho uložil jeho otec. Granát následně bouchl, zabil chlapce a další osoby zranil.


Jan Punčochář poradil, jak připravit dokonalý smažák: Sýr musí být tučný a olej dobře rozpálený, říká šéfkuchař

Smažený sýr patří nejen k jednomu z nejoblíbenějších jídel. Mnohdy se nám ovšem stane, že sýr vyteče z trojobalu a vznikne nevzhledné a chuťově nepovedené jídlo. Jak se takové situaci vyhnout, prozradil pro Toprecepty.cz šéfkuchař Jan Punčochář.


Borrell: První výnosy ze zmrazených ruských aktiv zamíří do Kyjeva příští týden

Lucemburk - První peníze z výnosů z ruských aktiv zmrazených v Evropě by měly zamířit na Ukrajinu již příští týden, uvedl dnes šéf unijní diplomacie Josep Borrell. Zároveň řekl, že existuje legální způsob, jak zabránit tomu, aby jedna z unijních zemí platby pro Kyjev blokovala. Konkrétní návrh Borrell předloží ministrům zahraničí zemí EU, kteří dnes budou jednat v Lucemburku. Proti těmto platbám je Maďarsko, ovšem podle analýzy právníků z Rady...


Nejkrásnější róby z loňského zahájení ve Varech: Geislerová v pivní pěně, Bartošková zrecyklovala šaty z roku 2021

Než dorazí první hosté na letošní ročník, připomeňme si ty nejkrásnější šaty z loňského zahájení Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Nemůžou mezi nimi chybět známá jména i skvělý rukopis návrhářů, jejichž modely si hvězdy na červený koberec rády oblékají.


Útok mečem u českých hranic. Agresor bil bezbranného muže, snažil se mu useknout ruku

Nedaleko českých hranic došlo k brutálnímu útoku. V jedné z ulic v centru polského města Boguszów-Gorce v okrese Valbřich agresor zaútočil na kolemjdoucího muže a snažil se mu samurajským mečem useknout pravou ruku. Celý incident se odehrál v pátek okolo šesté hodiny odpoledne, informuje PAP s odkazem na městskou policii. Té se podařilo zatknout nejen útočníka, ale i dva jeho komplice.


Schillerová byla při výpovědi v kauze FAU konfrontována s listinou z r. 2016

Olomouc - Místopředsedkyně ANO Alena Schillerová u soudu v Olomouci odmítla, že by si před osmi lety z pozice náměstkyně ministra financí zjišťovala informace o společnosti FAU. Stalo se tak poté, co ji obhájce firmy konfrontoval s osm let starou listinou obsahující informace z daňového řízení týkající se společnosti FAU. Schillerové ji tehdy zaslalo Generální ředitelství cel. Firma se nyní před olomouckým soudem spolu s dalšími 17 obžalovanými...


Teror v ulicích Ruska: 6 mrtvých policistů a kněz! Zabíjeli ozbrojenci v Dagestánu

Při dnešních útocích neznámých pachatelů v ruském Dagestánu zahynulo několik lidí včetně šesti policistů a údajně i kněze a strážce kostela. Vyplývá to ze zpráv ruských tiskových agentur, podle kterých neznámí lidé stříleli na synagogu a pravoslavný kostel ve městě Derbent a také na policejní stanoviště v regionální metropoli Machačkale. Agentura Interfax později napsala, že v jedné z ulic Machačkaly střet pokračoval a v Derbentu se střelba...


Povstání v Rusku. Od smrti Prigožina je Putin mocnější než kdy jindy

Když šéf ruských polovojenských jednotek Jevgenij Prigožin loni vyslal své žoldáky z Wagnerovy skupiny do útoku na Moskvu jako součást krátkodobé vzpoury, prezident Vladimir Putin působil slabě a zranitelně. O rok později, po nejvážnějším zpochybnění jeho autority za téměř čtvrt století u moci, však kremelský vůdce působí jistěji než kdy jindy.


Nejhorší průmyslové katastrofy na světě

Nehody se stávají, a když dojde k neštěstí a nehodě v průmyslovém prostředí, má to často tragické následky. Podívejte se na tuto galerii několika skutečně strašlivých neštěstí, která si vyžádala životy a zranění mnoha dalších lidí.


Podíl USA na ukrajinském útoku na Krym bude mít následky, uvedl Kreml

Moskva - Podíl Spojených států na nedělním ukrajinském útoku na Ruskem anektovaný poloostrov Krym, při němž podle ruských úřadů zemřeli čtyři lidé, bude mít následky, uvedl podle agentury TASS mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov. Moskva již dříve uvedla, že Ukrajina útočila americkými střelami ATACMS, ze zodpovědnosti obvinila Washington. Předvolala si rovněž americkou velvyslankyni v Rusku.


Vlak na Mělnicku smetl auto z přejezdu, řidič zemřel. Hasiči evakuovali přes 50 cestujících

Na železničním přejezdu mezi Všetaty a Mělníkem se v neděli v podvečer srazil vlak a osobní auto. Řidič osobního vozu nehodu nepřežil. Z vlaku muselo být evakuováno 54 cestujících, z nehody vyvázli bez zranění. Provoz na trati je zastaven, vyplynulo z informací policie, hasičů a Správy železnic.


Ruský soud hrozí, že bude po innogy Energie vymáhat desítky milionů eur

Moskva/Praha - Ruský arbitrážní soud bude po české společnosti innogy Energie vymáhat částku 78,2 milionu eur (1,95 miliardy Kč), jestliže firma poruší nedávný zákaz pokračovat v řízení se společností Gazprom Export v zahraničí. Vyplývá to ze soudních dokumentů, na které se odvolává agentura TASS. Společnost innogy na dotaz ČTK uvedla, že věc nebude komentovat.


Všechno o vládě Karla Velikého, velkého sjednotitele Evropy

Jen málo jedinců v evropských dějinách mělo takový vliv jako Karel Veliký. Desítky let dobývání jako vůdce franckého krále vedly k vytvoření největší říše, jakou Evropa zažila od dob Velké říše římské. Karel Veliký pod svou železnou vládou sjednotil nejen území, ale jako horlivý spojenec pontifikátu také obrátil statisíce evropských pohanů na katolictví. Kdyby nebylo Karla Velikého a jeho neuhasitelné touhy po moci a hegemonii, Evropa by nevypadala tak, jak ji známe dnes. Není proto divu, že je dnes znám jako Otec Evropy. Zaujala vás tato galerie? Čtěte dále a dozvíte se vše, co potřebujete vědět o Karlu Velikém a jeho projektu sjednocení Evropy.


Špatné známky na vysvědčení? Nesmysl, stejně jako trestání za ně, říká Líný učitel

Vysvědčení je pro drtivou většinu dětí na základních i středních školách klíčovým dokumentem. Nejenže mohou být hrdé třeba na samé jedničky, ale výsledné známky v řadě případů rozhodují i o jejich budoucím studiu. Na téma dnešních vysvědčení, jež se v mnoha ohledech nezměnily od těch, které dostávaly naši prarodiče, nebo třeba zaokrouhlování známek či odměňování dětí za pěkné vysvědčení pro web Prima Ženy promluvil Robert Čapek, pedagog a autor...


Policie nepřiznala chybu při postupu proti střelci na FF UK. Zklamali i poslanci

Tragédie na filozofické fakultě ukázala, že tyhle situace policie neumí, nemá dost kvalitní, bystrou analytiku.


Smutná zpráva před začátkem KVIFF: Zemřel filmový producent Jan Jíra (†87)

Svět českého filmu zasáhla jen pár dní před začátkem Karlovarského festivalu velmi smutná zpráva. Zemřel producent a příležitostný herec Jan Jíra (†87).


Jak se nám od července změní život: Velký přehled v Blesku! Stavební povolení má zrychlit, e-cigarety omezí

Začátkem července začne platit nový stavební zákon, který má zrychlit povolení z několika let na pár týdnů. Vedle toho čekají Čechy nová pravidla pro oddlužení, zásadní změny ve spoření na důchod nebo omezení elektronických cigaret. Čtenářům deníku Blesku tak redakce připravila velkou přehlednou příručku, která jim vysvětlí i další důležité změny v druhém pololetí roku 2024. Kupujte jen dnes v nejbližší trafice.


Obvyklé mylné představy o jednotlivých amerických prezidentech

Být zvolen americkým prezidentem je úspěch, o kterém si většina amerických politiků může nechat jen zdát. Ačkoli existuje široký výběr mužů, kteří tuto prestižní funkci zastávali. Ale i když má tato funkce určitě své výhody a zajistí, že se její jméno zapíše do historie, je také spojena s kontrolou veřejnosti a médií a s vymyšlenými historkami. V této galerii se podívejte na nejpopulárnější mylné informace o jednotlivých amerických prezidentech. Klikněte na galerii a dozvíte se pravdu.


Tragédie v jihokorejské továrně na lithiové baterie. Záchranáři po požáru našli záchranáři 20 těl

Dvacet obětí si vyžádal pondělní požár v továrně na výrobu lithiových baterií nedaleko jihokorejské metropole Soulu. Informovala o tom jihokorejská agentura Jonhap. Hasič Kim Čin-jong nicméně na tiskové konferenci vysílané televizí uvedl, že mrtvých je devět a čtyři další lidé utrpěli zranění, přičemž dva jsou v kritickém stavu.


Smrtící útok v tropickém ráji: Žralok zabil člena pobřežní hlídky (†49)

Po útoku žraloka u havajského ostrova Oahu v neděli odpoledne zemřel člen místní pobřežní hlídky, informuje dnes agentura AP.


Místopředsedkyní ÚS se stane Křesťanová, Pavel ji jmenuje v úterý

Praha - Místopředsedkyní Ústavního soudu (ÚS) se po Vojtěchu Šimíčkovi stane Veronika Křesťanová (55). Prezident Petr Pavel ji jmenuje v úterý společně s novými soudci Jiřím Přibáněm a Tomášem Langáškem, jejichž nominaci minulý týden schválil Senát. Na webu o tom dnes informoval odbor komunikace Kanceláře prezidenta republiky.


Babiš si na nás dělal kampaň, zlobí se frontman kapely Rybičky 48. Vadilo by mi to u všech politiků, u něj ale víc, přiznává

Andrej Babiš si pořádně naběhl svou snahou zabodovat u svých fanoušků v tričku skupiny Rybičky 48. Od frontmana kapely Kuby Ryby se dočkal ostré reakce. "Upřímně by mě to naštvalo u jakéhokoliv politika z jakékoliv strany, u něj trochu víc, protože je mi hodně nesympatickej," vysvětlil Ryba v rozhovoru pro eXtra.cz.


S minometčíky na frontě. Reportáž z místa, kde ládují jeden granát za druhým

Reportér Aktuálně.cz zjišťoval, jak žijí ukrajinští vojáci i civilisté v "zóně dotyku" s ruským nepřítelem.


EU našla způsob, jak obejít Orbána. Nakoupí zbraně Ukrajině, Maďarsku navzdory

Evropská unie našla způsob, jak obejít maďarské veto na nákup zbraní pro Ukrajinu financovaný z výnosů zmrazených ruských aktiv, uvedl server Financial Times. Tento krok by mohl také otevřít cestu k půjčce ve výši 50 miliard dolarů pro Ukrajinu ze strany skupiny G7.


Lidovci jako komunisti? Vyšší zdanění bezdětných bylo nejen za socialismu běžné, říká historik

Vyšší zdanění bezdětných bylo za socialismu běžné, potvrzuje pro CNN Prima NEWS historik Jakub Rákosník. Podle zákonů z let 1952 a 1961 si bezdětní připlatili na daních o stovky až tisíce korun víc, naopak ti, co měli tři a více dětí, si mohli požádat o úlevy. Zdá se vám to povědomé? Ano, velmi podobný princip totiž dnes navrhují lidovci. Podle bývalého předsedy strany Pavla Bělobrádka nejde ale primárně o motivaci k větší porodnosti, ale o...


Útoky na kostely, synagogy a policii v Dagestánu. Podle vyšetřovatelů si vyžádaly 19 obětí

Bilance obětí nedělního útoku na kostely, synagogy a policii v ruském Dagestánu se zvýšila na 19, mezi mrtvými je 15 policistů a čtyři civilisté. Po smrti je také pět útočníků. V prohlášení na sociálních sítích to v pondělí uvedl ruský vyšetřovací výbor. Úřady v pondělí ráno podle agentury TASS rovněž informovaly, že po Derbentu byla protiteroristická operace ukončena také v Machačkale.


Hvězdný Mbappé varoval před extrémy! Macronovi hrozí výprask? Vedle Le Penové problémem i krajní levice

Když v evropských volbách začátkem června ve Francii triumfovala krajní pravice, prezident Emmanuel Macron okamžitě rozpustil parlament a vypsal předčasné volby. V prezidentských kláních vždy s přehledem porazil Marine Le Penovou, teď má však její strana daleko lepší výhledy. Jenže nejde jen o ni: Vzhledem k dvoukolovému systému hrozí, že Macronovy centristy porazí i sjednocená levice. Radikálů se bojí i hvězdný fotbalista Kylian Mbappé -...


Bouřlivý život Světlany Allilujevové, Stalinovy zběhlé dcery

Asi nikoho nepřekvapuje, že narození v tak velkém a hrozivém stínu, jakým byl Josif Stalin, s sebou nutně přináší komplikace. Světlana Allilujevová, nejmladší z dětí a jediná dcera druhého vůdce Sovětského svazu, se ocitla v jedinečném postavení, jaké měli i ostatní Stalinovy děti. Světlana se tváří v tvář tragickému a zanedbávanému dětství zapsala v roce 1967 do dějin, když se vzepřela všem přáním svého otce a všem tradicím Sovětského svazu a zběhla do Spojených států. Tento příběh se skutečně nepodobá příběhu žádného jiného člověka, který přišel před ní nebo po ní. Přečtěte si, co všechno byste měli vědět o Stalinově jediné dceři a její cestě k zběhnutí.


Lidovci tlačí vyšší daně pro bezdětné. Vždycky je tu adopce, říkají. Koalice je proti

Plán KDU-ČSL „trestat“ bezdětné osoby vyššími daněmi má reálné obrysy. Řekl to poslanec lidovců Pavel Bělobrádek s tím, že v této věci jednali s předsedou strany a ministrem práce a sociálních věcí Marianem Jurečkou. Ten se podle Bělobrádkových slov snaží jednat i s opozicí. Naopak proti návrhu už se veřejně vyjádřily strany, s nimiž jsou lidovci ve vládní koalici.


EU schválila další sankce vůči Rusku. Zasáhnou přes sto lidí a firem či zkapalněný zemní plyn

Členské státy Evropské unie v pondělí formálně schválily čtrnáctý balík sankcí proti Rusku. Informovalo o tom české zastoupení při EU. Sankční seznam se rozrůstá o 116 fyzických i právnických osob, které se podle unijní diplomacie podílejí na agresi proti Ukrajině, a rovněž o některé sektorové oblasti. Nové sankce mimo jiné obsahují zákaz překládky ruského zkapalněného zemního plynu (LNG). Sankce definitivně odsouhlasili na pondělním jednání v...


Ikona Paříže v opravě: Na kabaret Moulin Rouge se vrací lopatky, spěchá se kvůli olympiádě

Dělníci v Paříži dnes brzy ráno za pomoci jeřábu nasadili první lopatku větrného mlýna, v němž sídlí kabaret Moulin Rouge. Ty původní se zřítily na konci dubna, nikoho nezranily. Připevnění nových lopatek za pomoci techniky potrvá zhruba týden, informovala agentura AFP.


Taghazout, nevybroušený marocký drahokam aneb Místo, kde si budete připadat jako v jiném světě

Pokud hledáte alternativu k životnímu stylu v letoviscích v Agadiru, měli byste zamířit do nedaleké rybářské vesnice Taghazout, která je skvělým místem pro jednodenní výlet. Kromě toho, že je toto místo považováno za mekku surfování v Maroku, jde zároveň o krásné místo s příjemnou atmosférou, kde si budete připadat tak trochu jako v jiném světě.


Měl tvář neviňátka a vysoké IQ, ale byl jedním z nejobávanějších vrahů v české historii kriminalistiky. Spartakiádní vrah děsil celý národ

Říkalo se mu spartakiádní vrah. Civilním jménem Jiří Straka za sebou nechal v historii Československa krvavou stopu. Tu se snažil poté zahladit tím, že si změnil jméno, oženil se a snaží se žít běžným životem. Vykoupení se ale nedočkal. Národ nezapomněl na vraha, který vraždil už jako šestnáctiletý. Ve videu na něj vzpomíná i vyšetřovatel Jiří Markovič.


Ústecké baráky na odstřel: Zloději kovů, bílí koně, smrt v sutinách

PROFIL. Ústecký magistrát vydal demoliční výměr na budovu bývalého hotelu Máj. A jak už HlídacíPes.org předpověděl, i když je torzo vysokého paneláku v soukromých rukách, město už předem počítá s tím, že ho zbourá na vlastní náklady samo. A nebude to zdaleka poprvé, bouralo už jiné domy. Do demolic už dalo miliony, vymoct je zpátky je prakticky


Při útoku žraloka zemřel na Havaji legendární plavčík

Profesionální plavčík přišel v neděli o život po útoku žraloka při surfování na havajském ostrově Oahu. Tuto informaci zveřejnily místní úřady, jak uvádí server CNN.


STAN hledá nového ministra průmyslu. Kdo je v záloze za Síkelu, kdyby šel do Bruselu?

Hnutí STAN nominovalo dva kandidáty na eurokomisaře. Podle Starostů by měla vláda vybrat mezi nově zvolenou europoslankyní Danuší Nerudovou a ministrem průmyslu Jozefem Síkelou. Kdyby uspěl Síkela, Starostové by za něj museli na uvolněný vládní post najít náhradu. Podle informací CNN Prima NEWS jsou ve hře tři jména.


Členské státy EU schválily čtrnáctý balík sankcí proti Rusku

Lucemburk - Členské státy Evropské unie dnes formálně schválily čtrnáctý balík sankcí proti Rusku. Informovalo o tom české zastoupení při EU. Sankční seznam se rozrůstá o 116 fyzických i právnických osob, které se podle unijní diplomacie podílejí na agresi proti Ukrajině, a rovněž o některé sektorové oblasti. Nové sankce mimo jiné obsahují zákaz překládky ruského zkapalněného zemního plynu (LNG). Sankce definitivně odsouhlasili na dnešním...


Azylový dům Českého červeného kříže v Kladně se dočká rekonstrukce

Azylový dům Oblastního spolku Českého červeného kříže Kladno projde brzy rekonstrukcí. V první fázi bude vybudována nová koupelna v půdních prostorách. Rekonstrukci zafinancuje společnost Procter & Gamble, která ve spolupráci s Českým červeným křížem podpořila již řadu projektů na pomoc znevýhodněným komunitám. A právě zlepšování podmínek ubytování v azylových domech je v této době naprosto zásadní. Zájem o azylové domy totiž roste a převyšuje...


Objevte ty nejúžasnější evropské lesy

Věděli jste, že 35 % území Evropy pokrývají lesy? To je spousta stromů! Téměř čtvrtina z nich je chráněná a několik z nich je zapsáno na seznamu světového přírodního dědictví UNESCO. Přibližně 70 % těchto lesů je přístupných veřejnosti, což je skvělá zpráva, pokud hledáte dovolenou plnou dobrodružství na čerstvém vzduchu! Kde se však nacházejí ty nejkrásnější z nich? Klikněte na tuto galerii a projděte se s námi pod korunami těch nejúžasnějších evropských lesů!


Eduard Cupák měl spoustu fanynek, ale líbili se mu muži. Kolegové ho šikanovali

Herec s podmanivým hlasem Eduard Cupák zemřel ve věku 64 let. Konec života protrpěl a smrt pro něj byla vysvobozením. Jeho soukromí byl vydalo na román. Měl spoustu fanynek, toužil po synovi, ale láska k mužům byla silnější.