SMUTNá SLOVA O ZDRAVí VáCLAVA NECKářE. CHCE SE VRáTIT NA PóDIA, ALE Už TO NEJDE, PřIZNáVá JEHO BRATR

Václav Neckář sice plánoval návrat na pódia, nakonec k němu však možná nedojde. Legendární zpěvák, který před lety utrpěl mozkovou příhodu, má za sebou pobyt v lázních, jeho stav se však nelepší. "V podstatě si myslím, že bychom měli už odpočívat," uvedl pro Showtime jeho bratr Jan. 

Stav Václava Neckáře se nijak nelepší. Zpěvák si sice dělal velké plány a rád by se vrátil ke koncertování, ovšem zdá se, že návrat na pódia není na pořadu dne. Ačkoli absolvoval pobyt v lázních, stále ho trápí vleklé zdravotní problémy. O jeho zdraví promluvil v pořadu Showtime jeho bratr Jan.

Václav Neckář po dlouhé době ve společnosti: Navzdory svému zdraví hýřil optimismem

"Vašek se vrátil z lázní, ale bohužel pořád má problém s pohybovým ústrojím, jak se říká. Také mu vynechává sluch. Už bych to dál nerozváděl," uvedl jeho bratr, který zároveň popřel, že by se měl Václav vrátit ke koncertování. "V podstatě si myslím, že bychom měli už odpočívat," dodal.

Doporučené video: Václav Neckář na Českém slavíkovi v roce 2023.

Ještě v dubnu to vypadalo nadějně

V dubnu to přitom vypadalo velmi dobře. "Sice mluví pomaleji, někdy hledá slova, ale na svůj věk se s tím vším vypořádává velice dobře. Hlavně je na tom výborně psychicky. Chystá se na pokračování pěvecké kariéry, rád by znovu koncertoval. Jen se musí zlepšit ta jeho chůze. Ale v hlavě mu to pálí," sdělil pro Teplický deník primář lázeňského domu Jan Štěrba, kam Neckář pravidelně jezdí.

Zdrcený a bledý Václav Neckář: Zamávala s ním sebevražda žokeje Minaříka, syna kamaráda

Jan se snaží být svému bratrovi stále nablízku a je mu bezesporu tou největší oporou. Jak ovšem přiznal i v rozhovoru pro eXtra.cz, od té doby, co Neckáře v roce 2002 postihla mozková příhoda a musel se znovu učit mluvit, se jeho stav nijak výrazně nelepší. "Je to takový konstantní stav, který se nevyvíjí moc dobře. Je to prostě stáří, co se dá dělat, ty neduhy se na nás podepisují. Špatně se mu chodí a hodně odpočívá," vysvětlil.

Související články

2024-06-22T11:54:53Z dg43tfdfdgfd