DIVOKé KOUřENí VE VARECH: VšICHNI HULILI JAKO DVACET ULIčNíKů ZA šKOLOU, JANEK BARTOšKA SE POTATIL

Už zítra odstartuje 58. ročník filmového festivalu v Karlových Varech. Na místě konání akce jsou již přítomny hlavní hvězdy letošního ročníku, herci Geoffrey Rush (72) a Viggo Mortensen (65). V lázeňském městě samozřejmě nechybí ani prezident festivalu Jiří Bartoška (77). Všechny zmíněné osobnosti se aktuálně nachází na večeři, kde si společně dopřávají i cigaretku. Jejich uvolněný večer před slavnostním zahájením festivalu mapuje redakce eXtra.cz. 

Hlavní hvězdy letošního ročníku filmového festivalu, na něž se upírá největší pozornost, se již nachází ve Varech. Po Geoffreym Rushovi dorazil do lázeňského města také Viggo Mortensen, jehož většina diváků zná díky postavě Aragorna z filmové trilogie Pán prstenů. Do Varů již zavítala také producentka Duny Francine Maisler, kterou s krásným pugétem květin přivítal filmový producent a výkonný ředitel festivalu Kryštof Mucha.

Viggo Mortensen je ve Varech: Mizerně naložený Aragorn se odmítal fotit a rozdávat podpisy

Mortensen rozdává selfíčka jako na běžícím páse

Všechny zmíněné světové celebrity se v Grandhotelu Pupp ubytovaly mezi čtvrtou a pátou odpoledne. Po několika hodinách odpočinku na luxusním hotelovém pokoji se vydaly prozkoumat krásu lázeňského města a ochutnat tamní kuchyni. Přestože Viggo Mortensen působil po příjezdu unaveně až mrzutě, o několik hodin později již vesele rozdával podpisy a hojně se fotil i s natěšenými fanoušky. Do centra Varů navíc vyrazil v dámském doprovodu, společnost mu dělala půvabná brunetka. Nepohrdl ani společné cigaretě s Jiřím Bartoškou, který je známý tím, že vykuřuje jako fabrika.

Janek Bartoška v nové image

Na večeři zamířil také prezident Jiří Bartoška spolu s koordinátorkou festivalu Veronikou Gočovou a synem Jankem, který výrazně změnil image. Úspěšný herec, moderátor a producent zkrátil vlasy, a dokonce nasadil brýle, které nosí i jeho slavný táta. Večerní Vary si užívá také hvězda z Pirátů z Karibiku Geoffrey Rush, který se na filmový festival vrátil po dvou letech. Z jeho výrazu je znát, že si tuto velkolepou filmovou akci i známé lázeňské město velmi zamiloval.

Video: Podívejte se na podepisování zahraničních celebrit před Grandhotelem Pupp

Hlavní osobností letošního ročníku je americký herec Viggo Mortensen, jenž na festivalu zároveň převezme Cenu prezidenta MFF KV za mimořádný umělecký přínos světovému filmu. Slavný Aragorn zároveň v pátek slavnostně zahájí 58. ročník filmového festivalu, a to westernovou romancí Až na konec světa, kterou napsal a režíroval a v níž hraje jednu z hlavních rolí. Tento očekávaný snímek rovnou z Varů zamíří do kin.

Související články

2024-06-27T20:03:11Z dg43tfdfdgfd