NEJKRáSNěJší PáRY VE VARECH: VEREšOVá VEDLE MANžELA ZářILA, MIšíK BYL NATáLCE OPOROU

Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech tradičně patří mezi největší společenské události roku. Program si hosté nejlépe užijí v dobré společnosti, a tak mnohdy na akce vyrážejí v páru. Nelze si nevšimnout, že vedle svých poloviček slavní jen září. Komu to bok po boku sluší nejvíc?

Co se dress codu týče, platí během nejrůznějších společenských akcí v rámci Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech odlišná pravidla. Některé dvojice si na tom zakládají, zatímco jiné popustily uzdu své fantazii a nebály se odvázat. Ať už tak, či onak, správný pár by měl ve společnosti ladit.

Mezi nejkrásnější páry se mohou zařadit Adam Mišík a Natálie Jirásková. Zpěvák byl mladé modelce oporou během přehlídky návrhářky Beaty Rajské, na níž dcera Ivy Kubelkové patřila k hvězdám mola. Pomocnou ruku nabídl Natálii i ve chvíli, kdy se jí z horka udělalo špatně - byl na místě, aby ji ovíval. I kdyby se stylem nesladili, vzájemná oddanost by jim na šarmu značně přidala.

Čtěte také: Pavel se ve Varech chystá na premiéru Mordu. Na festivalu se vyjádřil k poplatkům i rozpočtu

Manželé Lenka Dolanská Vlasáková a Jan Dolanský bok po boku nezazářili jen při samotném zahájení festivalu. Na vzhledu si dali záležet také kvůli účasti na Moët & Chandon party. Jakmile odjedou z Karlových Varů a dokončí pracovní povinnosti, odcestují si od pozlátka odpočinout na dovolenou. „Je to zase klasicky Chorvatsko, které milujeme,“ řekl Dolanský pro Prima Ženy.

Na to, jak to dalším slavným párům slušelo na akcích doprovodného programu festivalu, se podívejte v galerii.

Na celý rozhovor s manželi Dolanskými se můžete podívat zde:

2024-06-30T14:23:19Z dg43tfdfdgfd