LáSKA NA KOLONáDě. JIří DVOřáK VYVEDL TAJEMNOU KRáSKU. PO ROZCHODU S O 28 LET MLADší SLOVENKOU Má HEREC NOVý OBJEV

Jiří Dvořák patří mezi herce s osobitým charismatem a o zájemkyně nikdy neměl nouzi. V lásce se mu však nikdy příliš nedařilo. Před rokem oznámil rozchod se slovenskou herečkou a moderátorkou Martinou Zábranskou a od té doby se po boku dámy ve společnosti neobjevil. Jak ovšem zachytili fotografové eXtra.cz, zdá se, že sympatický herec teď už zase není k mání.

Společnost Jiřímu Dvořákovi dělala ve Varech půvabná brunetka, s níž si užíval krásy nočního lázeňského města. Nejdříve se dvojice rozloučila s přáteli, kteří nastupovali do taxíku. Následně se chytil Dvořák s krásnou neznámou za ruku a v procházce pokračovali směle dál. Herec měl viditelně dobrou náladu a celou dobu ho úsměv neopouštěl z tváře, jak zachytil fotograf eXtra.cz.

Doporučené video: Rozhovor s Jiřím Dvořákem.

Vztah s o 28 let mladší Slovenkou nevyšel

V Karlových Varech praskl před dvěma lety i jeho předchozí vztah s o 28 let mladší Slovenkou Martinou Zábranskou. I tenkrát je fotografové načapali při procházkách ruku v ruce na kolonádě. Ačkoli působili velmi zamilovaně, zanedlouho se objevily první problémy v ráji a dvojice po pouhém roce oznámila, že se jejich cesty rozdělily.

Jiří Dvořák o úspěších dcery Anny: Její tvorba mě fakt baví, občas si k ní zajdu pro radu, říká

Příčinou jejich rozchodu však překvapivě nebyl velký věkový rozdíl, nýbrž vzdálenost a mnoho pracovních povinností. "S Jirkou už netvoříme pár. Hlavním důvodem rozchodu byla vzdálenost, která nás oddělovala, a také množství pracovních povinností, které nám neumožňovaly trávit spolu dostatek času. Zůstali jsme však velmi dobří přátelé," řekla krásná herečka deníku Nový čas.

Související články

2024-07-02T03:18:25Z dg43tfdfdgfd