BIZARNí NáVšTěVA PUTINA U KIM ČONG-UNA: ŠéF KREMLU DOSTAL PSA, CO NENáVIDí NESPRAVEDLNOST. DOšLO I NA KýčOVITé PODOBIZNY

Ruský prezident Vladimir Putin byl na návštěvě u svého severokorejského protějšku Kim Čong-una a byla to opravdu bizarní podívaná. Oba dva se během návštěvy spolu projeli ruskou darovanou limuzínou, Kim zase věnoval Putinovi dva psy a ukázal mu jeho podobizny. Snímky zveřejnil Kreml. 

Šéf Kremlu Vladimir Putin a severokorejský vůdce Kim Čong-un se opět setkali. Během Putinovy návštěvy Severní Koreje došlo k mnoha bizarním momentům.

Vladimir Putin se bojí o život: Na veřejnost jde jen v neprůstřelné vestě, ochranka pro jistotu sbírá i jeho exkrementy

Putin dostal psy, Kim zase limuzínu

Kim Čong-un podle agentury TASS obdaroval Putina během jeho návštěvy dvěma psy severokorejského plemene pungsan. Plemeno je podle šéfa severokorejské Agentury pro ochranu národního dědictví Cho Il-kyunga „věrné svým pánům a nemilosrdné ke svým protivníkům“ a v případě ohrožení páníčka se na nepřítele „okamžitě vrhne“ a „zakousne se mu do krku“.

„Pungsan si tak osvojil moudrost a odvahu severokorejského národa, který nenávidí nespravedlnost, cení si morálních povinností a je nemilosrdný k těm, kteří se ho odváží dotknout,“ řekl podle TASS Cho Il-kyung.

Putin však Kimovi nezůstal nic dlužný a na oplátku mu dal ruskou limuzínu a čajový set, jak uvedla BBC. Oba dva se v darovaném voze i projeli. Vůdce Severní Koreje je přitom známý tím, že má auta rád a doma vlastní velkou sbírku luxusních západních vozů. Kromě auta a čajového setu dostal Kim od Putina také dýku.

Putinova bizarní příručka pro ženy ruských vojáků. Diktuje jim, jak se o navrátivší bojovníky z fronty starat

Ruské činitele vykázali ze sálu

Tím však seznam bizarních momentů nekončí. Jedno z videí z návštěvy ukazuje vykázání ruské delegace ze sálu, do něhož vstoupila před Kimem, což zřejmě rozčílilo severokorejské činitele.

„Proč jste nás hned nevarovali?“ ptá se zmatený zástupce ruské delegace. Severokorejský činitel vysvětluje, že dodržuje protokol. „Náš lídr přijde jako první,“ zdůrazňuje. Na videu je následně vidět už prázdný jednací sál.

Během návštěvy si také Putin prohlížel své vystavené podobizny nebo hladil koně. Na snímky se můžete podívat ve fotogalerii.

Související články

2024-06-21T11:05:54Z dg43tfdfdgfd