ŽLUTý TRAPAS NA FESTIVALU VE VARECH. MALIšOVá A VEREšOVá OBLéKLY V JEDEN DEN STEJNé šATY

Ani filmový festival se neobešel bez menšího faux pas. Jak zachytili fotografové eXtra.cz, dvě krásky oblékly úplně stejné šaty v tentýž den. Výrazné žluté šaty se zalíbily Andree Verešové, ale i Karolíně Mališové. Obě v nich zároveň vypadaly jako bohyně.  

Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech je největší akcí roku. Do lázeňského města se vždy sjedou desítky známých osobností a není tedy divu, že se občas stane nějaké faux pas. Jak zachytili fotografové eXtra.cz, tentokrát se to přihodilo Karolíně Mališové a Andree Verešové.

Modelka Karolína Mališová: Za luxusní kabelky utrácí stovky tisíc, ale taky se obléká v sekáči

Obě dámy si vzaly v jeden a ten samý den totožné šaty. Jednalo se o výrazné žluté šaty na ramínkách. Zatímco Mališová vyrazila na UniCredit Party, Verešová je vynesla na akci Carollinum. Obě však vyladily outfit po svém a každá ho ozvláštnila něčím trochu jiným.

Andrea Verešová dorazila s manželem

Karolína vsadila na výrazné šperky ALO Diamonds. K šatům vynesla krémové psaníčko a sandálky. Vlasy si nechala rozpuštěné. V případě Verešové byly šperky pouze jemné. Zvolila decentní náušnice a perlový náhrdelník. Outfit podtrhla výrazným stříbrným psaníčkem.

Čtyři loďáky, osm vaků a dva kosmetické kufříky: Verešová dorazila do Varů s nákladem

Andrea jezdí do Varů každý rok. Tentokrát sice nestihla zahájení, o to více se však těší na nadcházející akce. V lázeňském městě oslaví s manželem narozeniny i výročí svatby. "Nestihla jsem sice zahájení, ale moc se těším na další společenské akce. V úterý mě čekají narozeniny a výročí manžela. Čeká mě tu hodně pracovních povinností, ale doufám, že si uděláme čas i na sebe," uvedla pro eXtra.cz.

Související články

2024-07-02T08:03:46Z dg43tfdfdgfd