VERONIKA ŽILKOVá SE žENE DO VARů JAKO VELKá VODA! PřIJEDE I AGáTA HANYCHOVá?

Pokud by dorazily obě, musí se v Karlových Varech připravit na velký příval energie. Veronika Žilková dnes na sociální síti potvrdila, že navštíví 58. ročník největšího českého filmového festivalu. Dorazí do lázeňského města na západě Čech i její dcera Agáta Hanychová? 

Žilková se v úterý dopoledne vyfotila na instagramu, aby fanouškům oznámila, že vyráží na karlovarský filmový festival. "Odjíždím na třicet hodin do Karlových Varů. Mám oblečení na týden a povinný program na měsíc," zavtipkovala na sociální síti.

Ještě v pondělí se přitom starala o vnučku Rozárku, kterou má její dcera Agáta s bývalým partnerem Jaromírem Soukupem. A právě děti se ukázaly být brzdou pro účast influencerky na letošním ročníku filmové přehlídky. 

Podle dostupných informací se Hanychová do Varů chystala především proto, aby se v rámci doprovodného programu zúčastnila módní přehlídky. Nakonec je ale všechno jinak...

Web extra.cz totiž napsal, že Agátě se i s ohledem na odjezd neméně slavné maminky nepodařilo najít hlídání pro děti. Musí proto zůstat v Praze a věřit, že se bude na festivalu moci ukázat třeba za rok. 

Související články

2024-07-02T10:04:52Z dg43tfdfdgfd