TEREZA RAMBA A JEJí OSUDOVí MUžI: CHODILA S KOTKEM I MáDLEM, LáSKU NAšLA V TANEčNíKOVI

Tereza Ramba (35), rozená Voříšková, patřila vždy k nejkrásnějším herečkám českého šoubyznysu. Není divu, že za svůj život vystřídala několik mužů, u kterých však nenašla štěstí. Mezi nimi byli například Vojtěch Kotek, Jiří Mádl, Kryštof Hádek a ještě další. Dnes je šťastně zadaná a už také i dvojnásobná maminka. Oporou jí je její manžel Matyáš Ramba. 

Tereza Ramba, za svobodna Voříšková, si v životě užila spoustu lásky. Nikdy nešlo ale o tu pravou. Slavná a krásná herečka se většinou zamilovala na place.

Vyčerpaná Tereza Ramba. Šestnáct hodin na place a pak vyvařování pro celou rodinu, maminka jí měsíce musela prát

Milostné eskapády

Během natáčení Rafťáků se zakoukala do Vojtěcha Kotka. Poté, v pohádce Peklo s princeznou, přeskočila jiskra mezi ní a jeho kolegou Jiřím Mádlem. Jejich vztah tehdy potvrdil i mluvčí ČT Ladislav Šticha. „Herci pracují s emocemi, mají to přímo v popisu práce. Může se pak snadno stát, že to mezi nimi zajiskří nejen na place,“ řekl pro deník Blesk.

Ani tato láska moc dlouho nevydržela. Při natáčení filmu Bobule a 2Bobule se totiž Tereza zahleděla do herce Kryštofa Hádka. To byla láska jako trám, kterou provázely dramatické rozchody a něžné návraty. Podle Vojtěcha Kotka s ním byla asi pro Terezu větší zábava. „Se mnou je to asi trochu nuda, kdežto s Kryštofem je zábava. Třeba Terezka Voříšková říkala, že když spolu začali bydlet, prvních asi šest měsíců Kryštof nebyl schopen koupit žárovky, tak měli celou dobu čelovky. Takové dobrodružství se mnou nezažije," promluvil například Kotek v Show Jana Krause.

A to není všechno. Tereza Ramba byla v náručí i například moderátora Jiřího Havelky, kterého ukázala na Filmovém festivalu v Karlových Varech. Chvíli randila i s hercem Igorem Orozovičem. Ten ale také nebyl tím pravým.

Doporučené video: Rozhovor s Terezou Rambou.

Osudová láska

Nyní se zdá, že konečně našla lásku svého života. Už pátý rok je manželkou tanečníka Matyáše Ramby. S ním má dvě krásné děti. Tereza svého partnera několikrát vzala do Varů na červený koberec, kde je zastihla i redakce eXtra.cz. Nyní herečka slaví 35. narozeniny a my jen doufáme, že ji s manželem uvidíme i letos na premiéře filmu Deník alkoholičky.

Související články

2024-06-28T06:33:03Z dg43tfdfdgfd