MLADISTVá EVA PAVLOVá ZASTíNILA NA JANžURCE I JIřINU BOHDALOVOU: PREZIDENTSKý PáR VE VARECH

Na festival do Karlových Varů dorazil v neděli také prezident Petr Pavel (62) s první dámou Evou Pavlovou (59). Dle informací redakce eXtra.cz, která je na místě, se manželé šli podívat na premiéru dokumentárního snímku Janžurka pojednávajícího o jedné z našich nejoblíbenějších hereček Ivě Janžurové (83).

V neděli 30. června dorazil na festival do Karlových Varů také prezident Petr Pavel s manželkou Evou Pavlovou. Po příjezdu do lázeňského města zašli s členy svého týmu do hotelu Embassy a setkali se také s herečkou Ivou Janžurovou a její dcerou Theodorou Remundovou.

V neděli je premiéra dokumentárního snímku Janžurka, který pojednává o Ivě Janžurové. Ta mimochodem do Varů přijela v sobotu, o čemž jsme psali v tomto článku. A právě na premiéru Janžurky se měl přijet podívat také prezidentský pár.

Divočina ve Varech: Macháček šaškoval a bavil ostatní, Rambovi cukrovali a Vagnerová se řehtala

Úchvatná Pavlová

Petr Pavel oblékl do teplých letních dnů pruhovanou košili a skvěle padnoucí sako se společenskými kalhotami. První dáma vsadila na eleganci a udělala moc dobře. Dlouhé bílé sakové šaty s krátkým rukávem jí ohromně sluší a dělají ji mladší. V oblasti dekoltu měla navíc zajímavou stříbrnou brož, která celý look ozvláštnila. Tohle se Pavlové zkrátka moc povedlo!

Doporučené video: Rozhovor s Terezou Maxovou:

Premiéru Janžurky ve dvě hodiny v Městském divadle si nenechali ujít ani předsedkyně Poslanecké sněmovny Markéta Pekarová Adamová s manželem, legendární herečka Jiřina Bohdalová, kterou však svým příchodem doslova zastínil prezidentský pár, jak informoval náš zpravodaj přímo z místa, nebo třeba modelka Tereza Maxová.

Na prezidentský pár a další osobnosti ve Varech se podívejte v galerii.

Související články

2024-06-30T14:12:05Z dg43tfdfdgfd