PREZIDENT A PYšNý DěDEčEK. JIří BARTOšKA SE POCHLUBIL DCEROU I MALOU VNUčKOU

Prezident Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary Jiří Bartoška si letošní 58. ročník užívá plnými doušky společně se svými nejbližšími. Kromě manželky Andrey ho v lázeňském městě na akce doprovází také dcera Kateřina i vnučka Andulka, která brzy oslaví třetí narozeniny.

Zatímco v loňském roce prezident festivalu během zahájení na červený koberec kvůli svému zdravotnímu stavu vůbec nedorazil, letos si zatím žádnou akci ujít nenechal. Výjimkou nebyla ani UniCredit Bank party, jež patří každoročně ve Varech k nejprestižnějším a nejluxusnějším večírkům. Na červený koberec Jiří Bartoška dorazil s početným doprovodem.

Čtěte také: Zahájení filmového festivalu: Dojatý Bartoška a osamělý Eben. Manželka chtěla zůstat se psem

Zatímco manželka Andrea Bartošková a dcera Kateřina kráčely až v závěsu, pyšného dědečka za ruku doprovázela jeho malá vnučka Andulka. Pro tu šlo nepochybně o velký zážitek a vůbec nevěděla, kterým směrem má v celém tom ruchu otáčet hlavičku dřív. Neměla se však čeho bát, kromě bezpečné dědovy ruky jí společnost dělal i plyšový pejsek.

Jiří Bartoška s manželkou malou vnučku dle svých slov poctivě rozmazlují. Což ostatně herec a prezident festivalu tvrdil už v roce 2021, kdy ho na festivalu doprovázela těhotná dcera Kateřina, která byla již v sedmém měsíci. „Na vnouče se moc těším. Rodiče jsou od toho, aby vychovávali. Babičky a dědečci od toho, aby rozmazlovali. Takže se těším, jak budu rozmazlovat,“ sliboval již tehdy pro Super.cz Bartoška, který očividně své slovo drží.

Tříletá Andulka má tak za sebou opravdu velký zážitek. A byť ji zpočátku záplava fotografů na červeném koberci očividně maličko polekala, za chvíli se otrkala, začala se usmívat, načež objektivům fotoaparátů dokonce zamávala. Jiří Bartoška vypadal, že si celou událost rovněž náramně užívá a je rád, že může trávit čas ve Varech se svými nejbližšími. Na večírku nechyběl ani jeho druhý potomek, syn Janek, který se však fotoaparátům raději vyhnul.

Natálie Kočendová pro Prima Ženy ve Varech prozradila, jak se seznámila se svým partnerem:

2024-07-02T09:15:26Z dg43tfdfdgfd