REPORTéR ČT RICHARD SAMKO NA SEBE SE žENOU VEřEJNě NAKYDALI šPíNU: PADALA SLOVA O ROZVODU, ALKOHOLISMU A CHOROBNé žáRLIVOSTI

Když už prát veřejně prádlo, tak pořádně, ať špína létá pořádně okolo. To si patrně řekli reportér ČT a Romea.cz Richard Samko (46) a jeho paní Angelika, když se do sebe podle zjištění eXtra.cz ostře pustili na Facebooku. Temperamentní žena elitního romského novináře již dříve obviňovala z fyzického napadání, pak nám ale sdělila, že si vše vymyslela ze žárlivosti. Nyní Samko tvrdí, že jeho paní pije a nestará se o syna, Angelika to ovšem odmítá s tím, že její choť má být "psycho", že neplatí nájem, nechá se obskakovat a ještě je nevděčný.

Richard Samko z ČT: Tvrdá hádka s manželkou

Některé věci je lepší řešit doma za zavřenými dveřmi, jenže když člověku temperament přeroste přes hlavu, bývá se splněním této základní poučky někdy hodně velká potíž.

Své o tom jistě už ví reportér České televize a Romea.cz Richard Samko, který má doma s Angelikou evidentně pořádnou Itálii. Již dříve jsme o jejich potížích v manželství psali, jenže evidentně idylka mezi nimi zdaleka nepanuje ani dnes a každý si aspoň někdy společný život představuje zcela odlišně.

Ukázalo se to v jejich hádce na Facebooku, kterou redakce eXtra.cz získala.

Vše začalo Angelikou sdíleným citátem „Ve společnosti narcise se často cítíte zmateně. Používá mnoho manipulativních a zneužívajících technik, aby vás dostal přesně tam, kde vás chce mít.“ Tento text jejího manžela naštval a vztáhl si ho na sebe.

A začala mela.

„Co chceš? Tak podej rozvod, když podle tebe nejsem dokonalá, ale furt mě chceš soudit, manipulovat a kontrolovat. Chodím domů uklízet, vařit, žehlit, ale nájem mi ty neplatíš a nic. Koho tu špiníš? Já tě ještě lajkuju a natáčím tvoje festivaly a ty takhle, jo? Hm, a když sdílím citát, ty si ho bereš na sebe. Jdi se fakt léčit, nebo se budou muset léčit všichni okolo tebe,“ reagovala hrdá olašská Romka Angelika na svého manžela v diskuzi pod příspěvkem, který byl nastavený na zobrazování všem na Facebooku, nikoli jen přátelům.

„Týden jsi nebyla za klukem. A přijdeš ve čtvrtek opilá, v pátek do rána piješ, v sobotu znovu a dnes přijdeš v půl osmý večer zase napitá? Co jsi klukovi uvařila v sobotu a neděli k obědu?“ odpověděl na manželčin komentář Richard Samko útokem.

Novinář Samko z ČT: Žena ho obvinila z domácího násilí a požádala o rozvod, teď bere zpátečku

Pan Dokonalý, nebo neplatič?

„Jaaaaaj, proč jsi tak dokonalý a potřebuješ tu dokazovat, že já jsem špatná a ty bez chyby? Mám sem dát fotky, že mu nevařím, neuklízím a nechodím vám pomáhat. Jsi nevděčný člověk, ty mi nájem neplatíš a nic, já tam chodím, vaření, úklid, žehlení… a stejně je ti to málo a lžeš,“ pokračovala Angelika s tím, že nepila, že panák na festivalu není opíjení se.

„Víš co, ztrapňuješ se sám, tak si najdi jednu z těch gádžov a vezmi si ji domů a je to. Nebo se jdi léčit, chorobná žárlivost a nervy,“ pokračovala ve vyhrocené hádce.

Je konec, hrozila

„Tohle jsi podělal, je ti to jasný? Já ti nepíšu nic na zeď, ještě tě lajkuju a kolikrát bráním, i když bych nemusela. OK, já se podle toho zařídím a ty tu sbírej lajky…“ rozhodla se nakonec ukončit celou vyhrocenou konverzaci, v níž ale, jak se zdá, chybějí některé Richardovy odpovědi.

„Udělám to, co mi říká třicet lidí už tak rok. Já za ty dva roky jdu ještě víc ke dnu a tohle už stačí,“ přidala nakonec náznak žádosti o rozvod.

„Takže budeš pokračovat. Zase chlastáš… Veřejně. Potřebuješ publikum,“ neodpustil si moderátor poznámku.

Rozchod Angie Mangombe a Pepy Kůrky baví internet. On je příživník a ona se nechce starat o dítě, kritizují lidé

Samková pro eXtra.cz: Rozvádět se nechci

Konverzace nakonec zmizela, Samko ale do manželky ryl i v jiném vláknu s tím, že si hraje na vzornou maminku.

Redakce kontaktovala oba dva. Novinář odmítl reagovat, Angelika telefon zvedla, ale tvrdí, že její manželství s Richardem Samkem je v nejlepším pořádku.

„Lidé se kolikrát pohádají a nemyslí to přitom vážně. Nechodím opilá domů, starám se o syna. Ani Richard to nemyslel tak, jak to napsal. Prostě na sebe žárlíme. Ale všechno je v pohodě, jsme spolu a rozvádět se nechystáme. Ve všem si vycházíme vstříc,“ uvedla pro eXtra.cz. Později nám esemeskou vyvrátila sama sebe, když napsala, že manžel měl pravdu a že opravdu v té době byla opilá.

Tak snad jim ta „italská divočina“ ještě nějakou chvíli vydrží…

Související články

2024-06-22T04:23:42Z dg43tfdfdgfd