NEZMAR MACHáčEK VLáDNE NOčNí KOLONáDě: DIVOKý MEJDAN V BOKOVCE, LADNý TANEčEK A VíNEčKO

Letos tomu bude přesně čtrnáct let, co Jiří Macháček oslavil své tehdejší narozeniny tak bujaře, že nad ránem spolu s Aňou Geislerovou a Taťánou Vilhelmovou skončili v Teplé. Od té doby se to již nikdy neopakovalo. Což se může změnit. Macháček je totiž ve Varech a s nadsázkou slibuje: budu slavit, dokud mě z festivalu nevykážou. 

Již za několik dní oslaví své 58. narozeniny, mladší generace herecké delegace se mu ale zdaleka nevyrovná. Jiří Macháček totiž opět předvádí, proč je už roky považovaný za jednoho z největších pařmenů karlovarského festivalu.

Stará parta ve Varech: Macháček s Geislerovou to rozjeli v Bokovce, třetí mušketýr chyběl

Největší pařmen festivalu

Zatímco loni na sebe upozornil močením do květináče, když se nad ránem vracel ze slavného Bechers baru, letos je od prvního dne ústřední postavou Bokovky, kde zatím strávil obě dvě festivalové noci. A z námi pořízených snímků je zřejmé, že si to opravdu užívá.

A rozhodně nepůjde jenom o dva propařené večery, Macháček, který v sobotu oslaví své 58. narozeniny, totiž slibuje, že bude slavit, dokud ho z festivalu někdo nevynese v zubech. Nutno ale říct, že se to nestane. Nejenže patří mezi blízké kamarády Jiřího Bartošky, navíc by byl festival bez Macháčka poloviční.

Divočina ve Varech: Macháček šaškoval a bavil ostatní, Rambovi cukrovali a Vagnerová se řehtala

Vary ve varu a to doslova

Sami se ale podívejte do galerie, jak si Jiří Macháček užil sobotní večer, a v podcastu Outsider a Insider si poslechněte, jak probíhala druhá festivalová noc.

Související články

2024-06-30T12:26:59Z dg43tfdfdgfd