NEJKRáSNěJší RóBY Z LOňSKéHO ZAHáJENí VE VARECH: GEISLEROVá V PIVNí PěNě, BARTOšKOVá ZRECYKLOVALA šATY Z ROKU 2021

Než dorazí první hosté na letošní ročník, připomeňme si ty nejkrásnější šaty z loňského zahájení Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Nemůžou mezi nimi chybět známá jména i skvělý rukopis návrhářů, jejichž modely si hvězdy na červený koberec rády oblékají.

Ať už má koberec před hotelem Thermal jakoukoliv barvu, obvykle se na něm na přelomu června a července prezentuje velmi zajímavá podívaná. Přijíždějící hosté v obležení fotografů pózují ve svých módních kreacích. A mezi těmi, které takřka vždy zazáří, figurují stálá jména jako je Aňa Geislerová, Jana Plodková nebo manželka prezidenta filmového festivalu Jiřího Bartošky, Andrea. Najdete je tak i v galerii, která níže vybírá nejúchvatnější róby z loňského slavnostního zahájení Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary 2023.

Vary rozzářily okouzlující hvězdy: Čvančarová a Geislerová nešetřily materiálem, Plodková torpédovala crop topem

Nepřehlédnutelná Aňa v pivní pěně

Všichni samozřejmě vždy s napětím očekávají příjezd herečky Ani Geislerové (48). Její garderoba patří k nejinspirativnějším u nás a zahrnuje to i její festivalové kreace. Loni se postarala o pořádný rozruch nezaměnitelným modelem ušitým z piva. Přesněji řečeno z vláken, která vznikla z věhlasného plzeňského ležáku. Průsvitný a éterický model, jehož autorem byl návrhář Jakub Polanka, vypadal famózně a herečku zahalil do vrstev připomínajících pivní pěnu plnou bublinek.

Jana Plodková byla opět ozdobou festivalu ve Varech: Seklo jí to v elegantním crop topu při zahájení i v ležérním odpoledním kostýmu

Jana Plodková je dokonalá i v podprsence

Pokud si někdo může dovolit drobné úkroky od škrobeného dresscodu black tie, je to herečka Jana Plodková (42). Ta se ve Varech loni blýskla dvoudílným kompletem midi sukně a crop topu. A ani odhalená kůže kolem pupíku nedovolila nikomu zapochybovat o jejím dokonalém vkusu a citu pro skvělý výběr, oblékla totiž překrásný žakárový komplet z dílny Zuzany Kubíčkové.

Doporučené video: Rozhovor s návrhářkou Zuzanou Kubíčkovou

Cirkulární módní trend v režii Andrey Bartoškové

Mezi nejlépe oblečenými dámami se už tradičně objevuje i jméno manželky prezidenta filmového festivalu ve Varech Andrey Bartoškové (71). A nechyběla tam ani loni. Oblékla strukturované krajkové šaty s odhalenými rameny poseté kvítky v pestrých, ale decentních barevných tónech a když trochu zapátráme v minulosti, najdeme tento úchvatný model na zahájení už o dva roky dříve, kdy je Andrea Bartošková po boku manžela Jiřího Bartošky vynesla poprvé. Loni se jí pak o doprovod v totožném, ale stále úchvatném modelu postaral syn.

Módní ikona Andrea Bartošková: Čím nejšarmantnější žena karlovarského festivalu předčí mladší konkurentky?

O velmi zdařilé festivalové kreace se postaraly i další dámy z řad slavnostních hostů. Mezi nimi třeba Eliška Křenková ve svůdném průsvitném modelu z černé krajky nebo Hana Vagnerová v královsky modrých šatech od Borise Krále. Prohlédněte si je v galerii pod článkem.

Související články

2024-06-24T07:21:02Z dg43tfdfdgfd