HODNý BANKéř S NEPOSEDNýM MěCHýřEM, AGRESIVNí AGáTA I MENZEL: SKANDáLY KARLOVýCH VARů PřEHLEDNě

Filmový festival v Karlových Varech, to není jen přehlídka toho nejsilnějšího, co světoví režiséři v uplynulých měsících natočili. Je také plný večírků a divokých party. A právě alkohol, který na nich teče proudem, může za to, že nejen české známé osobnosti to s požíváním přeženou a způsobují pak maléry. Jaké největší za uplynulá léta nasbíraly, zmapovala redakce eXtra.cz.

Ostuda první: Opilá Agáta Hanychová a agresivní Mirek Dopita

Kdysi výhradně noblesní událost Filmový festival Karlovy Vary narušila v roce 2012 svou účastí Agáta Hanychová. Tehdy byla poprvé s Mirkem Dopitou.

Pitím posilněná Agáta upadla. Když jí chtěl na nohy pomoci náhodný kolemjdoucí, bylo zle. Mirek usoudil, že jde o paparazziho, protože měl shodou náhod kolem krku fotoaparát. Nebohého muže napadl, zasahovala proto policie a Dopita skončil v cele předběžného zadržení. Dokonce ho pak převáželi jako nejtěžšího kriminálníka v takzvaném medvědovi (klepeta uchycená do opasku).

Odvezli ale i Agátu, která prý na ně byla vulgární. Dopita dostal za útok podmínku a Hanychová, která Blesku přiznala jedno promile alkoholu (deník psal ale o třech), měla dlouhá léta zákaz festivalu.

Když pití teče proudem

Další hodně neotřelá pařba, to byla oslava 44. narozenin Jiřího Macháčka. Herec a zpěvák s Aňou Geislerovou a Tatianou Dykovou zakončili své veselí v říčce Teplá u hotelu Pupp. Nechybělo šampáňo a rušení nočního klidu s písní na rtech.

Máme tu ovšem další pěknou řádku zlobivců pod vlivem alkoholu: herec Johan Kolínský se před zraky desítek lidí nahý koupal ve fontáně, Richard Genzer se sice nesvlékal, ale ukázal, že po rozchodu umí pařit, Matěj Ruppert byl zase tak utahaný, že si ustlal na lavičce uprostřed města.

Karlovarské skandály celebrit: Agresivní Hanychová, Menzelovy ruce šmátralky a namol opilý Hrdlička

Alkoholické svádění

Michala Hrdličku stálo alkoholické extempore, močení na ulici a flirtování s dívkami flek ve sportovním zpravodajství TV Nova. Partnerství s Karolínou Plíškovou to ale ustálo, stala se dokonce jeho ženou a dnes někdejší bouřlivák seká latinu.

Jiří Menzel, geniální oscarový režisér, ukázal mimořádně nenechavé ruce, které jezdily po těle moderátorky Gabriely Partyšové. V devadesátých letech měl jeden ještě o něco divočejší záchvat: to když proutkem zmrskal producenta Jiřího Sirotka, se kterým bojoval o práva na zfilmování knihy Bohumila Hrabala Obsluhoval jsem anglického krále.

Slavné rozchody

I na rozchody docházelo: Leoš Mareš z Varů během festivalu prostřednictvím autora těchto řádků oznámil rozchod se svou tehdejší partnerkou Petrou Faltýnovou. Měli velice divoký vztah, k rozpadu vztahu také došlo po velice náročném večírku. Nakonec to vypadá, že moderátor je mnohem šťastnější (a střízlivější a zdravější) s manželkou Monikou.

Na rozvod si tu kdysi zadělal i Josef Kokta. A velice úspěšně. V roce 2012 byl ještě s Gabrielou Partyšovou, užil si tu už ale s Ornellou, dnes Koktovou, s níž má dnes tři nádherné děti. Jenže románek ve Varech praskl. Byl z toho tehdy velký skandál, i na další léta, a dvojici všichni předvídali krach. Přitom jsou stále spolu.

Nejlepší momenty z letošních Varů: Královna večírků Nesvačilová, čůrající Macháček a Měcháček i debužírující Crowe

Tomáš Měcháček plný moči i žluči

O jeden z posledních skandálů filmového festivalu se loni postarali skoro „příjmenovci“ Jiří Macháček a Tomáš Měcháček. První si veřejně ulevil do květináče, druhý jmenovaný, hodný bankéř z reklamy, to zvládl o něco hůř.

Také potvrdil, jak se v lázeňském horku nevyplatí společensky se unavit. Svědci si všimli, jak se potácel karlovarskými ulicemi, chvílemi vypadal, že "hodí šavli", a nakonec si ulevil před hotelem, jak nafotil Blesk.

„Myslíš chcaní. Tys nikdy nečůrala do křoví? Nebo do moře? Nebo do jezera? Tak proč se na to ptáš? Je to perfektní, člověk si uleví,“ reagoval poté v rozhovoru pro eXtra.cz.

Tvářit se, že o nic nejde, že to neřeší, mu ale moc dlouho nevydrželo. O pár hodin později se ukázalo, že si dokonce sehnal jméno fotografa, který ho zvěčnil při močení, a vyřvával do noci jeho jméno. Dožadoval se jeho přítomnosti na místě.

„Mám známé v Ústí,“ prohlásil pak prý zlověstně ke čtveřici fotografů, kteří stáli opodál, a na otázku, zda to mají brát jako pohrůžku, řekl, že ano.

Doporučené video: Tomáš Měcháček o svém měchýři:

K „močálistům“ se v jiném roce a při jiné příležitosti přidal i Marek Taclík s močopudným pivem.

Uvidíme, čím známé osobnosti zaujmou zase letos. Festival začíná už tento pátek.

Související články

2024-06-28T05:17:17Z dg43tfdfdgfd