BARBIE JIRáčKOVá ODHALILA SVé PLASTIKY. NECHALA SI ZNOVU UPRAVIT PRSA A TOUží PO RADIKáLNíM ZáKROKU

Karlovarský filmový festival si ani letos nemohla nechat ujít česká Barbie Gabriel Jiráčková. V rozhovoru pro eXtra prozradila, nejen jak si s partnerem užívají samotný festival, ale promluvila i o dalších plastických operacích, které má v plánu podstoupit. Chce si nechat prodloužit nohy!

58. ročník MFF Karlovy Vary navštívila i známá česká Barbie Gabriela Jiráčková společně se svým partnerem. Ta opět, stejně jako loni, nemohla vynechat přehlídku návrhářky Debbie Brown, kde však byla téměř k nepoznání - nasadila škrabošku na obličej, paruku a mnoho lidí na první pohled pořádně zmátla. "Byl to tak trochu cíl. Dnešní dress code zněl 'všechny oči na mě'. Je to trochu jiné, většinou mám na sobě něco, v čem mě každý na první pohled pozná," rozpovídala se pro eXtra.cz.

Vášnivá líbačka české Barbie: Jiráčková s partnerem se rozhodně nestydí

Do Varů na filmy, ne večírky

Jiráčková se s partnerem zdrží v lázeňském městě téměř po celou polovinu a jako jedni z mála přijeli skutečně kvůli filmům, nikoli večírkům. "My jsme asi jedni z mála, co plánují vždy ty filmy. Je to oslava filmů, myslím si, že by to tak mělo být. Vždy si symbolicky splníme i tu večírkovou část, ale zbytek času právě věnujeme korzování a filmům," prozradila Gabriel, která je známá svou zálibou v plastických úpravách. Plánuje v blízké době nějaký zákrok?

"Potkali jsme se posledně zhruba asi před rokem, od té doby jsem jednu plastiku podstoupila - na začátku roku jsem byla na své poslední plánované operaci prsou. Nešlo o zvětšení ani zmenšení, nechali jsme implantáty, se kterými jsem spokojená. Provedli jsme upevňovací operaci, protože tím, že cvičím každý den ve fitku, trénuji své choreografie, tak na ta prsa je vyvíjen každodenní tlak - z dlouhodobého hlediska by si nemusela udržet hezký pevný tvar," rozpovídala se.

Barbie Jiráčková zapózovala v plavkách. Ukázala žhavou postavu a promluvila o zdravotních problémech

Do budoucna zvažuje prodloužení nohou!

"To byla prozatím asi poslední operace, do budoucna uvidíme. Já se nenudím a nemám moc prostor na další operace, ale kdybych se náhodou nudila, tak jsem nedávno četla o jedné operaci, která je poměrně běžná třeba v Koreji, podobně jako u nás augmentace prsou, holky tam na to chodí jak na běžícím páse - jedná se o prodloužení nohou," dodala Gabriel.

"Takže kdybych chtěla mít nohy až do nebe jako Barbie, tak ta možnost tu je. Není to tak náročná záležitost. V Čechách se to dělá ze zdravotního hlediska, když se někdo narodí třeba s jednou nohou delší, z estetických důvodů se to tu dělá pouze výjimečně," vysvětluje v rozhovoru, který si můžete přehrát v náhledovém videu.

Související články

2024-07-05T04:29:13Z dg43tfdfdgfd