JIří MáDL SI PODMANIL KARLOVY VARY: ZA FILM VLNY SI VYSLOUžIL OVACE VESTOJE, HOROUCí OBJETí A POLIBEK OD PříTELKYNě

Jiří Mádl (37) si podmanil celé Karlovy Vary. Premiéra dobového snímku Vlny, který Mádl režíroval, se uskutečnila v pondělí ve Velkém sálu hotelu Thermal. A byla natolik úspěšná, že si režisér vysloužil nejen ovace vestoje od zaplněného sálu, ale také následné objetí od herců, kteří ve filmu hráli. A nakonec nechyběl ani polibek od partnerky Kateřiny, jak se můžete přesvědčit v galerii.

Herec a režisér Jiří Mádl představil na filmovém festivalu ve Varech svůj nový snímek Vlny. Dobový film ukazuje příběhy novinářů Československého rozhlasu v šedesátých letech minulého století.

Ve filmu hráli hlavní role Táňa Pauhofová, Vojtěch Kotek, Vojtěch Vodochodský nebo Petr Lněnička, kteří nechyběli ani na slavnostní premiéře.

Božská Verešová, Bartoška s celou rodinou i Novotný s těhotnou manželkou. Top momenty z hvězdné party ve Varech

Objetí a polibky

Na akci samozřejmě nemohla chybět ani Mádlova láska Kateřina, s níž má syna Františka. Krásná Kateřina na událost oblékla dlouhé šaty s rozparkem a také výstřihem, který překrývala tenká látka. K tomu měla rozpuštěné vlasy a vypadala vskutku skvěle.

Doporučené video: Rozhovor s Jiřím Mádlem.

Po zhlédnutí snímku si od diváků Mádl vysloužil pětiminutové ovace vestoje. Bylo vidět, že všechny přítomné dobový film velmi zaujal. Od herců si poté vysloužil objetí a od milované partnerky Kateřiny zamilovaný polibek. Mádl byl viditelně dojatý, o čemž se můžete přesvědčit v galerii.

Související články

2024-07-02T18:51:22Z dg43tfdfdgfd