POLICISTé řEší VRAžDU žENY V MOHELNICI NA ŠUMPERSKU. PODEZřELý JE JEJí BýVALý PříTEL

V bytě v Mohelnici na Šumpersku byla zavražděna sedmatřicetiletá žena. Policisté v této souvislosti zadrželi 42letého bývalého přítele oběti. O případu policisté informovali na síti X.

Olomoučtí krajští kriminalisté od nedělního večera šetří násilné úmrtí 37leté ženy v bytě v Mohelnici na Šumpersku,“ uvedli policisté v příspěvku na síti X. V souvislosti s případem zadrželi jejího 42letého bývalého přítele, se kterým nyní provádí úkony trestního řízení.

ČTĚTE TAKÉ: Agresor bodl v Mostě dítě do krku. Za jeho vraždu dostal 17 let vězení

Podezřelý ještě nebyl obviněn, řekl krajský policejní mluvčí Libor Hejtman. Kriminalisté případ vyšetřují pro podezření z vraždy. Bližší informace policisté k případu zatím neposkytli s tím, že na něm pracují.

V Olomouckém kraji jde letos o druhou vraždu. V lednu našli policisté v jednom z olomouckých bytů zavražděnou osmatřicetiletou ženu. Podezřelého pachatele dopadli vzápětí, jde o nezletilého chlapce mladšího 15 let. Hoch, který vzhledem ke svému věku není trestně odpovědný, se k činu přiznal.

Kriminalisté v Olomouckém kraji loni řešili pět vražd, z toho byly dvě dokonané a tři pokusy o vraždu, všechny se jim podařilo objasnit. V porovnání s předchozím rokem to bylo o osm případů méně. Stejně jako v roce 2022 i loni měl jeden z případů tři oběti.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Recidivista byl na svobodě jen osm dní: V Olomouci vyloupil klenotnictví, policie ho dopadla

2024-07-01T08:23:09Z dg43tfdfdgfd