ON-LINE: PREZIDENTSKá DEBATA CNN SE BLíží. BIDEN A TRUMP SE UTKAJí POPRVé OD MINULýCH VOLEB

Očekávaná debata amerického prezidenta Joea Bidena a jeho předchůdce i vyzyvatele v jednom, Donalda Trumpa, je tu. Americká stanice CNN v brzkých ranních hodinách SEČ spouští diskusi dvou posledních hlav státu USA. Který z nich bude u voličů úspěšnější? A co lze od obou aktérů debaty čekat? O tom a mnohém dalším budou ještě před debatou hovořit experti ve vysílání CNN Prima NEWS.

Oba američtí státníci dobře ví, že v debatě bez diváků pořádanou americkou stanicí CNN půjde skutečně o hodně. Podle zpráv ze zámoří se na ni velmi intenzivně připravují.

ČTĚTE TAKÉ: Biden trénuje reakce na Trumpovy podpásovky. Co čekat od dlouho očekávané debaty?

Současný prezident Joe Biden se uchýlil do venkovského sídla hlav státu Camp Davidu, kde se svým týmem pilně cvičí na debatu. Jeho rival Donald Trump je zase školen republikánskými politiky, včetně senátora Marca Rubia, který by se mohl stát jeho kandidátem na viceprezidenta.

Naposledy se spolu oba politici utkali v debatě před čtyřmi lety. Tehdy byly role obou pánů vyměněné. Trump obhajoval svůj prezidentský mandát před Bidenem coby nominantem Demokratů.

Debatu CNN mezi Bidenem a Trumpem můžete živě sledovat v pátek od 2:20 SEČ na CNN Prima NEWS se simultánním tlumočením.

2024-06-27T16:35:33Z dg43tfdfdgfd