NEšťASTNá FOTKA ARICHTEVY S PáRTLOVOU ROZZUřILA FANOUšKY. NECHUTNý VýSMěCH LEITGEB, ZLOBí SE LIDé

Měly to být zřejmě nevinné fotky, ale celé se to zvrtlo. Martina Pártlová (45) a Veronika Arichteva (38) odjely i se svými partnery na dovolenou a přidaly několik fotek z auta. Obě na sobě měly šátky, což si fanoušci v komentářích na sociálních sítích vyložili po svém. Myslí si totiž, že je to další provokace a výsměch směrem k Nikol Leitgeb (37), neboť ta se před pár dny velmi podrážděně vyjádřila na sítích k písničce "Sbohem, pa, šátečku", kterou nazpívala Martina o rozpadu 3v1. 

Zpěvačka Martina Pártlová a herečka Veronika Arichteva si s partnery vyrazily na dovolenou. Společně všichni odjeli k moři, jenže to se neobešlo bez dramat. Duo Pártlová a Arichteva totiž na Instagram přidalo sérii fotografií, jak sedí na zadních sedadlech auta a na krku či hlavě mají šátky. Na dalších fotkách je pak mají i rukách. 

Jenže to zřejmě nečekaly, jaká lavina komentářů se strhne. Lidé si totiž myslí, že šátky jsou určitým výsměchem směrem k Nikol Leitgeb, která z tria 3v1 odešla s tím, že už jí to nepřipadalo jako kamarádství, ale jako byznys. Martina Pártlová navíc nedávno vydala píseň „Sbohem, pa, šátečku,“ v níž se pomyslně loučí s 3v1.

Leitgeb se píseň nelíbí

Jenže právě tato píseň se Leitgeb vůbec nezamlouvá a do komentářů pod rozhovor Pártlové pro média uvedla ne zrovna nadšená slova. „Napsala jsem ti, že je to úlet, prasárna a podpásovka a vrchol pokrytectví, vždyť jsme spolu během roku nebyly ani na kafi, a teď budeme hrát tyátr v kině. Nesouhlasila jsem s tím. Celým. Však toho máš plnej mobil. Ty ses se mnou rozloučila, a pak jsi v klidu šla a natočila to,“ napsala Leitgeb v reakci na to, že Pártlová zbylým členům již rozpadlého tria píseň posílala před několika měsíci a chtěla, aby se v klipu všechny tři ještě sešly.

Lidé pod fotky Arichtevy a Pártlové se šátky okamžitě začali psát negativní reakce. „Ať se mezi vámi stalo cokoli, toto je výsměch a musí to Nikol ublížit. Byly jste kámošky takovou dobu, stojí vám to za to?“ komentovala Martina. „Krávy století,“ nebrala si servítky Lucie.Tohle se mi od vás vůbec nelíbí. Ve dvou ráda, ve třech zrada,“ napsala Šárka. „Že je Veronika kr*va, jsem věděla, ale u Martiny mě to překvapilo,“ připsal uživatel uzlik123.

Doporučené video: Rozhovor s Martinou Pártlovou.

Vyjádření Pártlové

I z toho důvodu, kolik negace přišlo, přidala další den Pártlová vyjádření, v němž veškeré fanouškovské teorie vyvrátila. Dobré ráno, dámy. Tohle jsou krásný konspirační teorie, bohužel tahle asociace nás vůbec nenapadla. Teď, když to tak čtu, tak ano, může to vypadat jako provokace ve spojení s něčím, co se teď děje, jen, holky, Nikča mě zná 14 let. Za 14 let jsem se veřejně nevysmívala nikdy nikomu. Nevím, proč bych to měla dělat někomu, s kým jsem prožila dost velkou část svýho života, ať už je to jakkoli. Já nevím, že vám to třeba nepřipomene Bridžit Džonsn, nebo třeba Telmu a Lujzu. Přestaňte prosím spekulovat,“ napsala a dodala, že se bude této rekvizitě již vyhýbat.

Související články

2024-07-02T10:48:40Z dg43tfdfdgfd