NEVLASTNí OTEC V NěMECKU UBODAL 14LETOU DCERU. BRáNILA MATKU, POLICIE HO NEDOKáZALA ZASáHNOUT

Vražda teprve čtrnáctileté dívky otřásla Braniborskem. Svojí nevlastní dceru tam ubodal 44letý muž. Píše o tom deník Bild. Agresora nakonec zpacifikovala přivolaná policie, ještě předtím se však strážcům zákona na několik pokusů nepodařilo násilníka zneškodnit taserem.

Incident odstartovala hádka agresivního muže a jeho keňské partnerky v panelovém domě na jihu Braniborska. Matka několika dětí se chtěla podle informací deníku Bild s mužem rozejít. Ten proto vytáhl nůž a ženu napadl.

ČTĚTE TAKÉ: Německý důchodce odstraňoval mužům genitálie za peníze. „Řezač z Erfurtu“ vyděsil policisty

Na pomoc své matce se v tom okamžiku vydala 14letá Zibiah. Během střetu s násilným mužem však utrpěla četná zranění. Dívka se ještě pokusila o útěk a vyběhla před dům, tam však zkolabovala.

Rozzuřený útočník se vydal svoji nevlastní dceru pronásledovat, čehož si všimli sousedé, kteří zalarmovali policii. Muži zákona se po příjezdu na místo snažili útočníka zastavit pomocí elektrického taseru. Cíl se jim však opakovaně nedařilo zasáhnout.

Dívka, o jejíž život se mezitím snažila bojovat další z policistů, mezitím zemřela. „I přes okamžitou resuscitaci oběť svým zraněním podlehla,“ uvedli policisté. Agresora se nakonec podařilo skolit k zemi a zatknout.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Muž s cepínem útočil v dějišti EURO poblíž fanoušků. Měl i Molotovův koktejl, policie střílela

2024-06-24T07:22:49Z dg43tfdfdgfd