NA KROMěřížSKU SE NA žELEZNIčNíM PřEJEZDU SRAZILA DVě AUTA. VLAKY NEJEZDILY

Železniční trať z Bystřice pod Hostýnem do Holešova na Kroměřížsku je po páteční ranní nehodě dvou osobních aut znovu průjezdná. Mimo provoz byla přibližně tři hodiny, obnoven byl před 11:00. Vozidla se střetla na železničním přejezdu v Bystřici pod Hostýnem, jeden člověk při nehodě utrpěl zranění, uvedli mluvčí Správy železnic Martin Kavka a mluvčí krajské záchranné služby Gabriela Netopilová Sluštíková.

Nehoda se stala okolo 08:00 na regionální trati 303, která spojuje Kojetín na Přerovsku s Valašským Meziříčím na Vsetínsku. „Je to přímo v Bystřici pod Hostýnem. Srazila se dvě osobní auta, jedno zůstalo na kolejích. Provoz je zastaven,“ řekl Kavka.

ČTĚTE TAKÉ: Zběsilý sjezd opilce z Ještědu na kolečkových bruslích. Po těžkém pádu bojuje o život

Podle informací záchranářů nebyla rychlost aut při srážce vysoká. „Řidiče jednoho z aut jsme převáželi s lehčím zraněním na ošetření do Kroměřížské nemocnice. Řidičku z druhého auta jsme ponechali na místě s poučením, že pokud by na sobě začala pozorovat nějakou změnu zdravotního stavu, ať navštíví lékaře, zajede do nemocnice nebo zavolá na linku 155,“ řekla Netopilová Sluštíková.

Po dobu omezení na trati přepravovaly cestující mezi Bystřicí pod Hostýnem a Holešovem namísto vlaků náhradní autobusy.

MOHLO VÁM UNIKNOUNT: Kvůli sražené dívce v Troji volali po opatřeních. Přímo před nimi se „předvedl“ další motorkář

2024-06-28T07:56:05Z dg43tfdfdgfd