SLAVNí LIDé čASTO TRPí, UVěDOMUJE SI IVA KUBELKOVá. SVůJ žIVOT BY NEMěNILA

Filmový festival v Karlových Varech je nejen filmovou, ale také módní událostí. Moderátorka a modelka Iva Kubelková (47) si nemohla nechat ujít přehlídku návrhářky Beaty Rajské, na kterou vyrazila s rodinou podpořit svou dceru Natálii, která předváděla na molu. O světě filmů ale promluvila a prozradila například, proč by si s nikým slavným život nikdy nevyměnila.

Každoročně na filmový festival v Karlových Varech přijíždějí kromě českých celebrit také hvězdy světového formátu. Leckoho jejich přítomnost může donutit k úvahám nad tím, jak asi vypadá život někoho, jehož jméno zná téměř každý. Kdyby ale Iva Kubelková dostala příležitost na chvíli žít v kůži někoho takového, rázně by odmítla.

„Já velmi dobře vím, že ve chvíli, kdy bychom se bavili o nějaké světové hvězdě, tak ta velká sláva v tom světovém měřítku, je většinou vykoupená na druhé straně něčím, co není úplně příjemné v tom životě. Buď jsou to nějaká dětská traumata, nebo jsou to nějaké tragédie v rodině... Takže já o tohle úplně nestojím, já jsem ráda ve své kůži,“ prozradila v rozhovoru pro Prima Ženy.

Dále pak moderátorka oblíbeného pořadu Showtime prozradila například také, s jakou slavnou osobností by ráda zašla na kávu - a určitě není jediná, kdo by si právě tohoto herce vybral. Jakým filmům pak sama neodolá a ráda si je kdykoliv pustí? To a mnohem více se dozvíte ve videu v úvodu článku.

Nejen o světě filmů promluvil také potenciální zeť Ivy Kubelkové Adam Mišík:

2024-06-30T10:07:47Z dg43tfdfdgfd