MIšíK V OBKLOPENí KUBELKOVýCH I VYLETNěNá BEZDěKOVá: PřEHLíDKA BEATY RAJSKé VE VARECH

Přehlídku návrhářky Beaty Rajské na kolonádě v Karlových Varech si nenechalo ujít plno celebrit. V letních šatičkách dorazila modelka Andrea Bezděková, partnerka moderátora Petra Vágnera nebo herečka Jana Švandová, která sáhla po delší variantě. Hudebník Adam Mišík přišel na akci s celou rodinou své přítelkyně Natálky Jiráskové. Na místě je redakce eXtra.cz, která sleduje dění. 

Přehlídka Beaty Rajské na kolonádě v Karlových Varech se nesla v letním duchu. Venkovní teploty atakovaly třicítky, a tak není divu, že si pozvané celebrity oblékly takové oděvy, v nichž by na sluníčku neomdlely vedrem.

Modelka Andrea Bezděková na přehlídku oblékla krátké bílé šatičky, které jí velmi slušely, a doplnila je o černé sandálky a malou kabelku. Bezchybný měla také make-up a vlasy!

Divoká pařba ve Varech: Geislerová s pivem, Dykovi v záchvatu smíchu a rozverný Donutil

Mišík v obklopení Kubelkových

Sympatická herečka Jana Švandová oblékla dlouhé oranžové šaty, které se k dámě jejího věku skvěle hodí. Byly volné, letní, ale zároveň byly na událost patřičné a nepůsobily nijak nevhodně.

Přehlídku si nenechala ujít ani rodina moderátorky Ivy Kubelkové. Přišel s ní manžel Georg Jirasek a také dcera Karolína. Nechyběl ani přítel Natálky Jiráskové Adam Mišík, který byl doslova v obležení Kubelkových. Vypadá to, že si Iva Kubelková svého skoro zetě střeží jako oko v hlavě.

Doporučené video: Rozhovor s Janou Švandovou:

Další hvězdy

Přehlídku si nenechali ujít ani manželé Donutilovi, modelka Martina Šmuková, herečka Nikol Kouklová nebo moderátor Petr Vágner s partnerkou.

Na další celebrity na přehlídce Beaty Rajské se podívejte v galerii.

Související články

2024-06-30T07:44:01Z dg43tfdfdgfd