JáGROVA DOMINIKA V NESNáZíCH. PROMOčENá NA KOST čEKALA NA ODVOZ, POMOCI SE DOčKALA OD CIZíHO MUžE

Jaromír Jágr (52) a Dominika Branišová (29) patří v Karlových Varech mezi nejsledovanější páry českého šoubyznysu. Redakci eXtra.cz neunikly momenty, které nastaly na nedělním večírku UniCredit Bank. Půvabná brunetka se totiž rozhodla, že za deštivého počasí opustí velkolepý mejdan a zamíří do hotelu se převléci.

58. ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary je v plném proudu a do lázeňského města se sjely největší osobnosti českého šoubyznysu. Jednu z nejsledovanějších společenských akcí tohoto roku si nenechal ujít ani legendární hokejista Jaromír Jágr spolu s krásnou přítelkyní Dominikou Branišovou.

Branišová nadchla zezadu, Krainová jako žhavá mafiánka a Kouklová předvedla absolutní nevkus: Hvězdná party ve Varech

Společně zavítali už na několik akcí. V sobotu si například nenechali ujít BigBoard party, kde se skvěle bavili. V neděli zavítali na módní přehlídku Zuzany Lešák Černé, která Dominiku obléká. Následně se přesunuli na honosnou UniCredit Bank party, která je každoročně jednou z nejsledovanějších akcí.

Na nejluxusnější večírek, který KVIFF tradičně nabízí, si Dominika oblékla elegantní saténové šaty s obrovským rozparkem a odhalenými zády. Ty doplnila stříbrnými doplňky včetně bot na vysokém podpatku. Není proto divu, že se v průběhu večera Jágrova kráska rozhodla, že se půjde převléci a zvolí i pohodlnější obuv.

Video: Rozhovor s Dominikou Branišovou v Karlových Varech

Čekání za deště

Její cestu do hotelu ale komplikoval déšť, který způsobil, že křehké tmavovlásce začala být zima. Její princ Jaromír se navíc rozhodl zůstat na večírku, a tak Dominika musela čekat na taxík venku sama a schovávala pod deštníkem, který jí nabídnul cizí muž. Na přítelkyni slavného hokejisty bylo vidět, že už se nemůže dočkat, až bude sedět v taxíku.

Na to, jak Dominika Branišová opouštěla večírek, se podívejte v naší fotogalerii.

Související články

2024-07-02T05:18:16Z dg43tfdfdgfd