DěDEčKA (†90) NA ELEKTROKOLOBěžCE SRAZILA TRAMVAJ: ASI JI PřEHLéDL

K tragické nehodě muže na elektrokoloběžce vyjížděli záchranáři v pátek v Ostravě-Porubě. Na místě překvapivě zjistili, že koloběžku řídil senior (†90), který bohužel srážku s tramvají nepřežil.

Nehoda se stala kolem půl třetí odpoledne poblíž křižovatky Martinovské a Třebovické ulice. Muž na koloběžce jel směrem od Martinova.

„Pacient seniorského věku byl v bezvědomí a jeho stav se velmi rychle zhoršoval, přičemž po chvíli došlo k zástavě krevního oběhu,“ uvedl mluvčí zdravotnické záchranné služby Lukáš Humpl. Prvotní vyšetření podle něj ukázalo, že senior utrpěl mnohočetná poranění hlavy, trupu i končetin.

„Zasahující lékař zajistil dýchací cesty, umělou plicní ventilaci a posádky prováděly nepřímou srdeční masáž, podávaly potřebné léky. Přes veškeré úsilí nebylo možno zachránit život muže a lékař nakonec konstatoval jeho smrt,“ dodal Humpl.

Na elektrokoloběžce bezohledně srazil seniora: Půl roku vězení!

Nikdo z lidí jedoucích v tramvaji se nezranil. „Senior při odbočování vlevo souběžně jedoucí tramvaj zřejmě přehlédl,“ sdělila policejní mluvčí Kateřina Kubzová.

„V této souvislosti se obrací na případné svědky, kteří by mohli poskytnout informace vedoucí k objasnění průběhu nehody či kamerové záznamy z vozidel, aby je kontaktovali na telefonním čísle 974 726 269 nebo na bezplatné telefonní lince 158,“ dodala.

VIDEO: Hasiči likvidovali požár elektrokoloběžky. Vzplála od baterie.

2024-06-15T06:39:18Z dg43tfdfdgfd