ANDěLSKá POSELSTVí NA úTERý: BERANI, BUďTE šETRNí KE SVéMU ZDRAVí, ŠTířI, VíCE SI VšíMEJTE SVýCH PřáTEL

O své pohodlí bychom se měli starat. Někdy je však velmi těžké uklidnit se, zejména pokud nás někdo naštval či dokonce zradil. Ale co je to vlastně zrada? Pokud někoho odstrkujeme příliš dlouho, nemůžeme se divit, že se k nám přestane chovat mile.

Není zrada jako zrada. Pokud nám někdo vědomě ublíží, aby něčeho dosáhl, je to zrada, která se jen tak neodpouští. Ovšem pokud neustále nemáme čas, nemůžeme mluvit o zradě, když nám to je vyčteno. Podle andělů se jedná o naše zraněné ego, které to vnímá jako zradu. A možná také z pocitu, že jsme se k dotyčnému nezachovali nejlépe. Opustit myšlenku, že nás dotyčný urazil schválně, značně zlepší náš život. Co dalšího pro sebe můžete udělat vy? Přečtěte si své andělské úterní poselství.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Velký horoskop lásky na rok 2024: Blíženci by měli více komunikovat, Střelci uznávat lidské hodnoty

Beran (21. března – 19. dubna)

Držte tempo se svým zdravím, nepřetěžujte se. To platí nejen v práci, ale také v soukromí, obzvláště pokud jste se rozhodli cvičit. Vaše tělo je organického původu, nikoli stroj, který vydrží všechno. Právě přetížení by mohlo vést k negativním vzpomínkám, které vás šťastnými neudělají.

Andělská rada: Dávejte si pozor jak na psychické, tak i fyzické zranění. Než něco začnete dělat, ujistěte se, že to nebude mít následky na několik týdnů dopředu. Snižte laťku, potřebujete-li.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nevnímejte, jak vás vnímají ostatní, více než jak vnímáte sami sebe vy. Jste k sobě dosti kritičtí, obzvláště pokud se vám zrovna nedaří. To ale není dobrý přístup, naopak když budete vnímat pouze své chyby, nikdy si neuvědomíte, jak úžasný a schopný člověk vlastně jste. Mějte se více rádi.

Andělská rada: Když už se o sobě musíte něco dozvědět a žádáte upřímnou zpětnou vazbu, nemůžete se divit, když vás lidé zkritizují, pokud se vám něco nepovedlo. Není dobrý nápad se naštvat.

Blíženci (21. května – 21. června)

Máte-li nečekanou návštěvu, uvítejte ji s úsměvem na tváři. Ne vždy se cítíte na postarání se o zábavu, když někdo přijde neohlášen. Nikdo ale nepřijde jen tak, naopak čekejte dobré zprávy. Zůstaňte přítomní a nedávejte najevo nudu. Nic není tak nudné, jak se může zdát.

Andělská rada: Někteří lidé se potřebují rozpovídat, aby vám řekli něco nesmírně důležitého. Neberte to jako tlachání. Dejte každému šanci říci, co má na srdci.

Rak (22. června – 22. července)

Pozor na sliby, které nemůžete splnit. A pokud už něco slíbíte, ujistěte se, že se váš slib vůči této osobě nebude překrývat se slibem, který jste dali někomu jinému. Kdykoli se může stát, že nakonec něco nepůjde podle plánu, počítejte proto s možnou prodlevou nehledě na to, jak dobrý se vám váš plán zdá.

Andělská rada: Je dobré vytvořit časovou rezervu mezi jednotlivými úkoly. Přílišné přeceňování svých sil není zdravé a povede pouze k tomu, že své úkoly nestihnete dokončit včas.

Lev (23. července – 22. srpna)

Není nutné plánovat do tak daleké budoucnosti. To se týče hlavně vaší finanční stránky, poněvadž nikdy nevíte, kdy vám zkříží cestu nezbytné výdaje. Než své plány neustále měnit a být na sebe čím dál tím tvrdší, je vhodné neplánovat na více než šest měsíců.

Andělská rada: Finanční plány se příliš nevyplácejí také proto, že pokud vyděláte více, než jste předpokládali, máte tendenci rychle utratit vše, co je navíc. Šetření se vyplácí vždy.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vztahy s rodinou by měly být nejstabilnější, ne vždy ale tomu tak skutečně je. Pokud si zrovna nerozumíte s někým z rodiny, podnikněte první krok, aby se vše zlepšilo. Vzpomeňte si na poslední hádku. Dotyčnému jedinci něco vadilo a řekl vám to do očí. Tentokrát si z jeho slov zkuste vzít ponaučení.

Andělská rada: Je velmi jednoduché se naštvat, když uslyšíte něco, co se vám nelíbí. Tentokrát ale nenechte ego, aby vás odcizilo. Zajděte za tímto členem rodiny a vyjednávejte, najděte společně kompromis.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Narození dítěte ve snu: Příslib budoucnosti a nekonečné možnosti

Váhy (23. září – 23. října)

Někdy si myslíte, že vám ostatní křivdí, přestože to není pravda. Nehledejte hlubší význam každého slova, které vám kdo řekne, a nezaměřujte se pouze na tón, kterým bylo sdělení řečeno. Člověk, který se naštval na někoho jiného, na vás může mluvit podrážděně, přestože vás z ničeho neobviňuje.

Andělská rada: Ostatní lidé také mají své životy a své problémy. Když jste naštvaní nebo smutní, také občas vyštěknete na blízkou osobu, přestože na ni chcete mluvit mile. To samé se může stát komukoli jinému.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nezbavujte se přátel jen proto, že terč vaší vášně si to nepřeje. Není dobrý nápad odstrkovat přátele jen proto, že vaše láska vás chce mít jen sama pro sebe. Proč neuspořádáte velkou sešlost, kdy váš současný či potenciální partner pozná vaše přátele i vy zase jeho? Hned bude mít větší pochopení.

Andělská rada: Nekamarádíte se jen tak s někým. Vaši přátelé jsou vašimi přáteli, protože mají svou hodnotu. Váš romantický cíl zatím pouze nezjistil, jak skvělí lidé to vlastně jsou.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Více si važte sami sebe. Pro vaše blízké děláte vše možné. I to, co vám není příliš příjemné. Neuškodí nastavit jasné hranice, kam až jste schopni zajít, a být více asertivní, pokud vás někdo bude chtít donutit je překročit. Máte vlastní rozum a také intuici, která vám radí, co už je příliš.

Andělská rada: Jaký smysl má život, v němž se všem podřizujete na svůj úkor? Najděte své hodnoty. Můžete začít tím, že si naplánujete, čeho budete chtít dosáhnout a jak to stihnout do konce tohoto roku. Máte na to!

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nad vším dvakrát popřemýšlejte. A to jak nad tím, co uděláte, tak nad tím, jak ostatní lidé myslejí své sdělení. V každé větě, kterou uslyšíte, můžete zaslechnout dobře míněnou radu, která je skrytá v metaforách. Naslouchejte pečlivě, poté se nad sdělením zamyslete a správně ho pochopte.

Andělská rada: Jakkoli můžete být smutní, není na škodu být diplomatičtí. Snažte se pochopit, co vám jiní lidé říkají, a vezměte si ponaučení. To vám lidé předávají, přestože si to ne vždy sami uvědomí.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Máte rádi slaná jídla? Dejte si pozor, sůl může významně ovlivnit zdraví našich ledvin

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Napětí ve vaší mysli nemusí nutně znamenat napětí v celé společnosti. Lidé věří ve vaše schopnosti, nepodceňují vás. A ten, kdo skutečně pochybuje, není pravý přítel ani správný spolupracovník. Nezáleží totiž na tom, kolik toho neumíte. Záleží na té jedné schopnosti, v níž doslova vynikáte.

Andělská rada: Kdo umí jednu věc pořádně, nemůže umět sto dalších. Ovšem když se sejde sto jedna lidí, kteří dohromady vynikají ve sto jedna schopnostech, stane se z vás všech skvělý tým bez konkurence.

Ryby (19. února – 20. března)

Ačkoli nyní můžete mít práce nad hlavu, neuškodí spojit se s dobrými přáteli a popovídat si, jak se všichni mají. Bude to příjemná změna. Ať už si to připouštíte nebo ne, zdlouhavá práce ve vás vytváří stres, který se může změnit v emocionální napětí, pokud s ním dlouho nic neděláte.

Andělská rada: Poslouchání příběhů jiných lidí nepřímo zlepšuje vaši kreativitu a naplňuje vaši mysl pocitem klidu. Využijte příležitosti vyslechnout každého, kdo se s vámi chce podělit o svůj životní příběh.

2024-07-02T09:17:40Z dg43tfdfdgfd