POZNEJTE PARAGUAYSKOU PLAVKYNI, KTERá OKOUZLUJE NA SOCIáLNíCH SíTíCH A SLIBUJE ZářIT NA OLYMPIáDě V PAřížI

Luana Alonso, 20letá paraguajská plavkyně, oslavila své kvalifikace na Letní olympijské hry v Paříži 2024 dojemným příspěvkem na Instagramu.

+ Video: Elizabeth Hurley září v odvážných bikinách na Ibize

“Je to oficiální! Kvalifikována na hry v Paříži 2024! Má duše je šťastná, že můžu znovu reprezentovat svoji zemi! Děkuji své rodině, přátelům a sponzorům, že mi to umožnili!”

Toto budou její druhé olympijské hry po účasti v závodech na 100 metrů motýlek v Tokiu, Japonsko, v roce 2021. Kromě svých sportovních úspěchů je Luana známá svou přítomností na sociálních sítích, kde sdílí okamžiky ze svých cest a interaguje se svými fanoušky.

Luana Alonso začala svou soutěžní kariéru ve věku 11 let a dosáhla svého nejlepšího výkonu ve skocích na 100 m a 200 m motýlek během svého působení na SMU. S tetováním olympijských kruhů a věrnou fanouškovskou základnou i nadále inspiruje a získává podporu po celém světě.

Letní olympijské hry 2024 začínají 26. července a Luana je připravená opět s hrdostí a odhodláním reprezentovat svou zemi.

Zdroj: New York Post | Tento obsah byl vytvořen s pomocí AI a byl redakčně upraven.

The post Poznejte paraguayskou plavkyni, která okouzluje na sociálních sítích a slibuje zářit na olympiádě v Paříži appeared first on Instafamosos.

2024-07-02T20:18:43Z dg43tfdfdgfd