ŽENA V KLATOVECH DALA MANžELOVI ROUBíK, BODALA HO A ZAPáLILA: PAK SE OBěSILA V LESE

Obyvatelé Klatov jsou otřeseni z hrůzného případu, který se odehrál v pátek v bytě panelového domu v Suvorovově ulici. Útočnice podle důvěryhodného zdroje měla v bytě řezat, bodat, rdousit a nakonec zapálit tělo svého manžela. Poté odjela autem za Klatovy k nedalekému lesu, kde se oběsila. S informací přišel server Novinky i Klatovský deník. 

Kriminalisté páteční děsivý případ řeší jako vraždu a sebevraždu. Původně však všechno nasvědčovalo tomu, že v bytě panelového domu v Suvorovově ulici propukl požár. Jak informoval server Novinky.cz, policisté však při ohledání místa činu našli ohořelé lidské tělo staršího muže. V osudné ráno mu shořela i chata v Hnačově, uvedl Klatovský deník.

Naprosto nečekaná tragédie: Victoria a David měli velmi idylický vztah, tvrdí advokát rodiny

Vzhledem k tomu, že bylo evidentní, že majitel bytu a chaty zemřel násilnou smrtí, následně rozjeli pátrání po 58leté ženě a kontaktovali její blízké. „Řekli nám, abychom se doma zamkli, protože je nebezpečná, popsal Novinkám dramatické chvíle jeden z příbuzných.

Pátrání mělo tragickou dohru

Podle zjištění utrpěla řezné a bodné rány na krku, hrudníku a obličeji. „Útočnice muže rdousila. Zacpala mu pusu roubíkem, polila ho hořlavinou a potom zapálila,“ popsal důvěryhodný zdroj. Žena následně měla sednout do auta a vydat se směrem k rozestavěnému obchvatu, kde vůz nechala. V nedalekém lese u rybníka se pak oběsila.

Dotyčná žena měla podle zjištění Novinek pocházet z Ukrajiny, ale dlouhodobě žila v České republice. Měla mít spory nejenom se svým mužem, ale také s dospělými dětmi. Žena údajně měla trpět psychickými problémy.

Zavražděná Victoria Velvet: Davida převezli do Skotska, tělo zpěvačky zůstává v Turecku

Majiteli bytu shořela i chata

„Ve věci jsme zahájili úkony trestního řízení ze spáchání zvlášť závažného zločinu vražda. Na případu nadále pracujeme. Právní kvalifikace může být doplněna o další trestné činy,“ informovala média policejní mluvčí Dagmar Brožová a dodala, že policie nevylučuje souvislost požáru chaty s požárem bytu v Klatovech, jelikož by se mělo jednat o téhož majitele. „Tuto událost prověřujeme. Nemůžeme vyloučit možnou souvislost mezi oběma požáry, to znamená požáru této chaty a požáru bytu v Klatovech," dodala Brožová.

Související články

2024-06-15T18:00:30Z dg43tfdfdgfd