TRAGICKá SMRT KVůLI LáSCE: TEPRVE TřINáCTILETý HOCH VE ŠTRAMBERKU SE VRHL NA KOLE DO LOMU

Ve Štramberku na Novojičínsku došlo k hrozné tragédii. Sotva třináctiletý chlapec zemřel poté, co se na kole zřítil do opuštěného vápencového lomu. Podle tamních lidí, s nimiž mluvila redakce Blesku, měl spáchat sebevraždu. Mluví se o nešťastné lásce a problémech s rodiči. 

Policie vyšetřuje zvlášť tragický případ. Teprve třináctiletý hoch se na kole zřítil do vápencového lomu zvaného Kamenárka ve Štramberku na Novojičínsku. Tamní lidé si myslí, že spáchal sebevraždu. „Prý se rozjel na kole a skočil z vrchu skály dolů. Děsivé,“ uvedli pro Blesk.

Hoch chodil do školy v Kopřivnici a spolužáci ho popisovali jako super mladíka, který miloval sport, rád jezdil na kole a závodil v triatlonu.

Tragédie v Chorvatsku má dohru: Otec syna zabitého granátem bude souzen v Česku, hrozí mu až 8 let

Pietní místo

V lomu vzniklo pietní místo, kde nechybějí fotografie nebo vzkazy od kamarádů. „Slyšel jsem, že nechal dopis na rozloučenou a měla v tom být i holka. Taky, že se pohádal doma, ale jak to bylo doopravdy, kdo ví,“ uvedl jeden z tamních školáků.

Policie případ, který se odehrál 20. června, stále vyšetřuje. „Došlo k tragické nehodě nezletilé osoby, policisté dosud nezjistili žádná cizí zavinění. Vzhledem k věku osoby a s ohledem na jeho blízké nebudeme sdělovat další podrobnosti,“ uvedla pro Novojičínský deník mluvčí moravskoslezské policie Pavla Jiroušková.

Související články

2024-06-27T08:43:08Z dg43tfdfdgfd