TRADIčNí VEčEřE V PřEDVEčER VARů: LEDOVý KRáL VIGGO A RUSH V RAUšI! BARTOšKA V KLíDKU, EBEN S úSMěVEM

Lázeňské město Karlovy Vary, kde začíná mezinárodní filmový festival, ožívá. Včera večer do víru města vyrazil sám prezident festivalu Jiří Bartoška (77) a hvězdní hosté Geoffrey Rush (72) a Viggo Mortensen (65) nemohli zůstat na hotelu… Kdo další je doprovodil?

Do Karlových Varů se pomalu, ale jistě slétají hvězdy filmu. Včera přijel Geoffrey Rush a Viggo Mortensen. Když Jiří Bartoška vyrazil do víru nočního města na tradiční předfestivalovou večeři, nemohli tito dva herci chybět.

Společně všichni vyrazili do hotelu Embassy, kde povečeřeli. Kromě Bartošky je doprovodil i oblíbený moderátor Marek Eben. Po jídle se vrátili pěšky do hotelu Pupp. Nešli však společně, procházku si vychutnal každý po svém.

Zdá se totiž, že ve Varech se nebaví všichni stejně dobře.  Geoffrey Rush si pobyt v Česku podle všeho užívá, na všechny strany rozdává nejen úsměvy, ale i podpisy a nezdráhá se ani fotografování s fanoušky.Hvězdy festivalu ve Varech Mortensen a Rush: Už jsou v Česku!

Viggo Mortensen tak přátelsky nepůsobí, to se ukázalo ihned po jeho příjezdu, kdy se vyhnul přátelskému objetí a jeho nálada se zřejmě příliš nevylepšila ani později. Po společné večeři s Bartoškou na rozdíl od Rushe pospíchal zpátky do hotelu, focení s fanoušky odmítal a do hotelu Pupp se vrátil zadním vchodem, zřejmě aby nebudil pozornost…

Ze snímků je ale jasné, že Rush, Bartoška i Eben se skvěle bavili a zpět do hotelu se vraceli se spokojenými úsměvy, mrkněte do galerie a posuďte sami.Nadlábla se s Barťákem! Julianne Mooreová se ve Varech zabydlela a vyrazila na luxusní večeři

2024-06-28T05:39:54Z dg43tfdfdgfd