SLáVKA (38): UTAJILA JSEM PřED MANžELEM, žE JSEM POšKRáBALA AUTO. STAčIL MI K TOMU LAK NA NEHTY

Slávka před deseti lety při vyjíždění autem z podzemní garáže odřela lak na zadním nárazníku. Vyřešila to lakem na nehty. Nikdy se na to nepřišlo.

Tenkrát jsem pospíchala a špatně si najela. Necítila jsem ale žádný náraz, a tak jsem skutečnost dál neřešila.

Milada (25): Roky jsem úspěšně vedla dvojí život. Pak se tajemství mé práce v zahraničí doneslo rodičům

Měla jsem tři hodiny na nápravu škody

Objela jsem si veškeré nákupy a navečer se vrátila domů. Měli jsme jedno rodinné auto. Manžel není technicky zaměřený a auto bere jako prostředek dostat se z bodu A do bodu B. Nijak výrazně se jím jinak nezaobírá. Ale stará se o něj, dojede na myčku a uvnitř vozu udržuje pořádek.

Vyndávala jsem z kufru tašky a všimla si několika škrábanců na zadním nárazníku. Ihned se mi vybavil divný výjezd z podzemní garáže. Prostě jsem autem škrábla o roh. Sakra! Manžel mi samozřejmě hlavu neutrhne, ale bude remcat. Mám tři hodiny, abych vymyslela nějakou strategii. Pak se manžel vrátí z práce.

Karolína (51): Sestra se mnou nemluvila 30 let, protože jsem se zapletla s jejím manželem. Mám ještě jedno tajemství

Škrábance jsem zamaskovala lakem na nehty

Asi za hodinu mě napadlo, že bych mohla škrábance lehce zamaskovat lakem na nehty. Černé auto, černý lak. Přišlo mi to jako geniální nápad. Místo jsem důkladně umyla odlakovačem a velmi opatrně štětečkem nanesla slabou vrstvu laku do škrábanců. Nechala jsem to zaschnout, vzala přípravek na leštění karosérií a rozleštila opravené místo. A aby postižené místo nevypadalo příliš čistě, vyrazila jsem se projet po polní cestě.

Druhý den jsem byla v práci jako na trní. Manžel nevolal, tak jsem se částečně uklidnila. Ani další dny jsem nebyla odhalena. Za pár let od drobné nehody přišel manžel s tím, že se na auto byl podívat kupec a plácli si. Když bylo auto prodané, váhala jsem, zda se manželovi přiznám. Ale rozhodla jsem se, že si tajemství nechám pro sebe.

Marta (45): Na stará kolena jsem se konečně dočkala prvního milování. Přítel ale neunesl mé malé tajemství

Na tajemství s lakem se nikdy nepřišlo

Onehdy jsme byli s manželem na návštěvě u jeho rodičů a tchyně si stěžovala, že si koupili nový lakovaný stůl, že do něj párkrát narazila židlí a už má oprýskané nohy. Usmála jsem se: "Maminko, příště vám stůl opravím. To budete koukat." Při další návštěvě jsem si přinesla odlakovač a bílý lak. Stejným postupem jako na karoserii auta jsem opravila odřená místa na stole.

Všichni koukali a shodli se, že není skoro poznat, že jsou místa opravená. Usmívala jsem se od ucha k uchu a jen jsem prohodila: " To víte, to si musíte umět poradit. Lak na nehty a tavná pistole jsou moji vděční pomocníci už mnoho let." A vybavila se mi situace, kdy jsem pro změnu průšvih s dlaždičkou vyřešila tavnou pistolí. A dlaždička drží už řadu let taky.

Další příběhy ze života →

Miroslav (26): Přítelkyně má přitažlivou sestru, která se s ničím nepáře. Už máme jedno malé intimní tajemství

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na [email protected].

Související články

2024-06-22T08:27:52Z dg43tfdfdgfd