SKANDALISTI VE VARECH OSTROUHALI: JUBILEJNí 30. ROčNíK POD TAKTOVKOU BARTOšKY JE KROTKý JAKO BERáNEK

Oficiálně jde o 58. ročník mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech, pro Jiřího Bartošku a jeho tým hraje ale prim číslice třicet. Právě tolik let totiž festivalový prezident v největším západočeském lázeňském městě kraluje. A na zahajovacím ceremoniálu to nešlo přehlédnout. Chyběly totiž všechny rušivé elementy, které by na sebe, jako v minulých ročnících, strhly pozornost. 

Obří róba Jitky Čvančarové, ubrus místo šatů Radky Třeštíkové či Emma Smetana s Jordanem Hajem jako z Disneylandu. Přesně tohle jsou nezapomenutelné momenty z minulých ročníků, které rezonovaly společností dlouhé týdny.

Viggo Mortensen byl nenaložený, Geoffrey Rush sršel dobrou náladou: Vary už jsou ve varu

Zákaz skandalistů na červením koberci?

Letos je ale vše jinak. Ačkoliv po červeném koberci karlovarského festivalu prošly desítky slavných osobností, nikdo z nich na sebe nestrhl pozornost takovým způsobem, aby nejenže způsobit skandál, ale navíc zastínil samotný slavnostní ceremoniál, na kterém si tým Jiřího Bartošky dal tolik záležet.

Možná náhoda, s největší pravděpodobností jasné zadání. I to může být důvod, proč na červeném koberci chyběli tradiční skandalisté, o kterých se ví, že na sebe umí strhnout pozornost, aniž by třeba chtěli či to na rozdíl od jiných plánovali.

Divoká pařba ve Varech: Geislerová s pivem, Dykovi v záchvatu smíchu a rozverný Donutil

Macháčka a spol. nic nezastavilo

Zatímco slavnostní ceremoniál ohlídat šel, noc byla už tradičně v režii starých známých pařmenů. Kde to první noc nejvíc žilo? Kdo to táhl do ranních hodin a kdo si z Varů odnese titul pařmen večera? To se dozvíte v aktuálním díle podcastu Outsider a Insider, který se natáčí přímo na karlovarské kolonádě.

Související články

2024-06-29T13:37:17Z dg43tfdfdgfd