PODIVNý PříPAD JEDENáCTILETé MATKY: HOLčIčKA PORODILA DCERU, TVRDí, žE OTěHOTNěLA Z KONDOMU

Německá policie vyšetřuje bizarní případ. Teprve jedenáctiletá dívka z okresu Siegen-Wittgenstein porodila dceru. Otcem dítěte je podle webu Stern její nevlastní otec a k samotnému otěhotnění mělo dojít tak, že se dívka údajně oplodnila z kondomu.

Jedenáctiletá dívka žijící v německé spolkové zemi Severní Porýní – Vestfálsko tvrdí, že se svým nevlastním otcem neměla pohlavní styk. Podle svých slov si vzala sperma z kondomu, který muž použil, a tím způsobem samu sebe oplodnila, protože s ním toužila mít potomka. Informace ohledně tohoto způsobu oplodnění si prý našla na internetu.

Vyšetřovatelé jsou však podle webu Stern k tomuto vysvětlení skeptičtí a považují tuto verzi příběhu za velice nepravděpodobnou, ačkoli ji nelze zcela vyloučit. Státní zastupitelství v Siegenu potvrdilo, že bylo zahájeno vyšetřování pro podezření ze sexuálního zneužití jedenáctiletého dítěte.

Velká tragédie ve Francii. Na divoké řece se převrátily rafty s Čechy, dva z nich zemřeli

Chodila do školy

I když byla dívka těhotná, chodila dál do školy. Svůj stav se snažila zakrývat volným oblečením, ovšem v určitém okamžiku si toho učitelé všimli a informovali úřad péče o mládež. Když bylo těhotenství oficiálně potvrzeno, byla dívka již ve dvaatřicátém týdnu těhotenství.

Dívka je nyní podle úřadu péče o mládež v psychologické péči, zatímco její novorozená dcerka byla umístěna do pěstounské rodiny, jak informoval web Focus. Obě jsou v pořádku.

Související články

2024-06-27T09:43:42Z dg43tfdfdgfd