PACIENTKA ZA JíZDY VYSKOčILA ZE SANITKY NA SILNICI. ZRANěNíM NA MíSTě PODLEHLA

Obrovská tragédie se stala v Praze. V neděli ráno v Karlovarské ulici vyskočila žena z jedoucí sanitky. Jak informovala agentura Aktu.cz, utrpěla zranění neslučitelná se životem a na místě zemřela. Tragickou událostí s nešťastným koncem se již zabývá policie. 

V ulicích Prahy se stala velká tragédie. V neděli ráno v Karlovarské ulici vyskočila pacientka z jedoucího sanitního vozu. Utrpěla zranění, která nebyla slučitelná se životem, jak informovala agentura Aktu.cz. Případ vyšetřuje policie.

Maminka dvou dětí vyskočila z 12. patra: Padající tělo nešťastné ženy vyděsilo sousedy

Případem se zabývá policie

"Dostali jsme oznámení, že v Praze v Karlovarské ulici vyskočila ze sanitky žena," uvedl pražský policejní mluvčí Jan Daněk pro web TN.cz. Bližší informace o tom, jak k tragické události došlo, odmítl sdělit. "Je to v šetření policie a my se k tomu v tuto chvíli nebudeme vyjadřovat. Je to choulostivá záležitost," dodal mluvčí středočeské záchranné služby Marek Hylebrant.

Na místo ihned po oznámení vyrazili policisté i hasiči. Ti v místě postavili mobilní zástěnu. V ulici, kde k nešťastné nehodě došlo, byla omezena doprava, v současné chvíli už by mělo být místo normálně průjezdné. Detaily incidentu nadále šetří policie. 

Související články

2024-06-23T10:43:29Z dg43tfdfdgfd