NEJBOHATší ČEšKA RENáTA KELLNEROVá SE ZAMILOVALA: VDOVA SI NAšLA MILIARDářE OTRUBU

Když kvůli tragické smrti přišla o manžela, bylo asi pro Renátu Kellnerovou (56) těžké najít ideální novou partii. S kým být, kdo rozumí vysokým číslům, byl by jí oporou v její zodpovědnosti za rodinný byznys a kdo zároveň nemá nečisté úmysly. Klid nakonec podle Deníku N našla v náruči dalšího mimořádně úspěšného muže Tomáše Otruby (51). Redakce eXtra.cz se pro vás snažila zmapovat, o koho jde.

Renáta Kellnerová má nového přítele

Když před třemi lety na Aljašce vyhasl život Petra Kellnera (†56), pro jeho manželku Renátu (56) a čtyři děti to byla naprosto zdrcující rána, se kterou se doteď vyrovnávají. Jenže i když Kellnerová přišla o životního druha, přece jen má ještě spoustu let a zážitků před sebou a nikdo nechce být sám.

Že pravděpodobně nebude chodit s dělníkem, to se dalo čekat. Ne snad kvůli tomu, že by proti nim něco měla či jimi nedej bože pohrdala, ale její životní styl pochopí spíš někdo, kdo také dokázal přičichnout k větším penězům, než člověk, který žije z ruky do úst.

Není tedy divu, že se časem po jejím boku začal objevovat úspěšný Tomáš Otruba, který už je jejím partnerem téměř oficiálně. A vypadá to, že si nejbohatší Češka (378 miliard korun) našla velice šikovného muže.

Je to právník a investor, který má tolik důvěry své přítelkyně, že dost výrazně vtiskl své myšlenky už i do budoucnosti PPF.

S tou dlouhodobě spolupracoval, s Petrem se výborně znal, byl také jeho důležitým poradcem. Podílel se například na koupi mobilního operátora známého dnes jako O2. Pak tu byla ještě jedna mnohomiliardová transakce: spojení České pojišťovny s italskou Generali. Informoval o tom Deník N.

První slova Horvátha o nehodě, při níž zemřel Kellner: Všude byla krev, držel se za hrudník

Vládne rodinnému impériu?

Nyní má podle zdrojů z byznysového prostředí zcela zásadní poradní roli při utváření budoucí strategie celé firmy, kterou vlastní Kellnerová a tři dcery plus nevlastní syn. Pomáhat mu v tom má bystré analytické myšlení, schopnost najít nečekané řešení krizových situací i vlastnost umět se dohodnout s kýmkoli.

Otruba už řadu let svá podnikání zastřešuje v investiční skupině Nordic Investors Group, kam spadá například operátor Nordic Telecom Regional, který zde budoval 5G sítě. Má evidentně slušné zisky, vlastní například luxusní hotel v Peci pod Sněžkou, v Janských Lázních má další. Nyní si s novou partnerkou Renátou a její dcerou Annou koupili hotel Harmony v Krkonoších za tři čtvrtě miliardy.

S ohledem na jeho aktivity se o něm dá už směle hovořit jako o miliardáři.

Související články

2024-06-28T03:17:08Z dg43tfdfdgfd