NOVOTNý PřIJAL VýZVU OD BEJRA A SLOVáčEK REAGUJE: JE TO PRASáRNA!

Pavla Novotného málem vyloučili z ODS poté, co se nevhodně vyjádřil o Aničce Slováčkové. Od té doby leží ještě více v žaludku jejímu neméně slavnému otci. Jak Felix Slováček reagoval na to, že Novotný se chystá do ringu?

Jak jsme informovali, Novotný v neděli na síti X potvrdil, že přijal nabídku organizace, která pořádá netradiční souboje amatérských zápasníků. "Přijal jsem v noci v Ostravě výzvu Aleše Bejra do Clash of the Stars. Klasický box. Rád bych přidal nějakou sportovní hodnotu. Mám tři měsíce. Chybí mi jen technika a kondice," uvedl komunální politik.

Novotného soupeř, jemuž se přezdívá Psychopat, už za sebou jeden souboj v kleci s hvězdným soupeřem má. Jaromír Soukup vyhrál vzájemný zápas kvůli diskvalifikaci soupeře. Bejr nyní slibuje řeporyjskému starostovi odplatu za to, co řekl o Aničce Slováčkové.

Felix Slováček by však byl rád, kdyby z toho jeho nemocnou dceru vynechali. "Myslím si, že to je prasárna, že ji ten člověk takhle zneužívá. Měli by jí všichni dát pokoj," prohlásil pro server extra.cz. 

"Ona má svých starostí dost a myslím si, že radost ze života a pokoj od lidí, navíc takovýchto, by si zasloužila," dodal známý hudebník, který doufá, že dcera opět porazí zákeřnou rakovinu.

Související články

2024-06-28T07:33:22Z dg43tfdfdgfd