MUž SDíLí SVůJ BOJ S NADBYTEčNOU Kůží PO ZTRáTě 163 KG

Muž odhaluje dojemné obrázky svého těla po ztrátě více než 160 kilogramů a žádá o pomoc s finančním sběrem na operaci odstranění nadbytečné kůže.

+ V ikonické ságě ‘Star Wars’ prozrazuje podrobnosti o svém bouřlivém milostném životě v nové autobiografii

Cole Prochaska vážil více než 260 kilogramů, když se rozhodl udělat velkou změnu ve svém životě. K zhubnutí přestal jíst nezdravé potraviny, přestal pít sladké nápoje a stal se pravidelným návštěvníkem posilovny.

Jeho oddanost se vyplatila a zhubl více než 160 kilogramů, ale s velkou transformací přišel i velký problém – nadbytečná kůže. Jediným řešením v tomto případě by byla plastická operace, na kterou Prochaska nemá peníze.

Rozhodnutý dokončit svou metamorfózu, podnikl mimořádně odvážný krok a sdílel na sociálních sítích fotografii svého těla s povislou kůží. Prochaska již dříve sdílel fotografie před a po své úžasné transformaci po ztrátě významného množství tuku, ale vždy skrýval kůži.

“Je to velmi obtížné sdílet fotografii bez trička, ale došel jsem tak daleko!” napsal Cole na své stránce GoFundMe, kterou založil 26. dubna 2024. “Vím, že je to pro některé z vás těžké se na to dívat. Lidé mi nevěřili, ale já jsem věřil sám sobě.”

“Jsem uvězněn,” řekl Prochaska v rozhovoru pro Today.com; “Ztratil jsem všechno toto váhu a mám svaly, ale když si sundám tričko, stále jsem nepohodlný s celou tou volnou kůží. Mám povislou kůži na nohou, takže když se pokusím běžet, je to obtížné,” vysvětlil.

“Ale pak jsem si řekl: Musím lidem ukázat, jak na tom jsem, a to mi skutečně pomohlo, protože, no, celý svět už to viděl. Takže kde je problém?” Prochaska dále vyprávěl Today.com, že svou transformaci začal po rozpadu 7letého vztahu.

“Věděl jsem, že o mě ztratila respekt, protože jsem byl jen velmi velká osoba a nedělal jsem nic, nešel jsem nikam v životě. Snažil jsem se zachránit vztah. Nevzal jsem to, ale zachránil jsem sám sebe,” řekl.

“Můj cíl na váhu byl dosažen, ale můj život není kompletní a nebude, dokud se nezbavím té nadbytečné kůže. Musím tu extra kůži nacpat do kalhot a pořád nosit volné oblečení, abych zakryl tu volnost. Od šesti let jsem byl těžký a nikdy jsem na pláži nechodil bez trička a vždy jsem se vyhýbal bazénovým večírkům,” dodal.

“Nikdy jsem nebral anabolika a nikdy jsem nepodstoupil operaci. To je moje odhodlání získat svůj život zpět a žít jako ostatní. Můžete udělat cokoli, co si vložíte do hlavy. Doufám, že můj příběh může být inspirací pro ostatní lidi uvězněné v této situaci,” dodal.

Tento obsah byl vytvořen s pomocí AI.

The post Muž sdílí svůj boj s nadbytečnou kůží po ztrátě 163 kg appeared first on Instafamosos.

2024-06-27T15:42:59Z dg43tfdfdgfd