NA MASARYčCE OTEVřE DJI STORE PRAGUE. PRVNí DEN SI MůžETE VYTOčIT SLEVU Až 50 %

Ve čtvrtek 4. dubna slavnostně otevře DJI Store Prague – oficiální prodejna populárního výrobce dronů, akčních kamer a stabilizátorů. Při této slavnostní...

Ve čtvrtek 4. dubna slavnostně otevře DJI Store Prague – oficiální prodejna populárního výrobce dronů, akčních kamer a stabilizátorů. Při této slavnostní příležitosti nabídne obchod výjimečnou možnost získat slevu až 50 % na libovolný produkt DJI zakoupený během úvodního dne.

  • Kde: budova Masaryčka, Na Florenci 2139/2, vchod je zvenku budovy
  • Kdy: čtvrtek 4. dubna v 16:00
  • Slevy: přijdete k pokladně s produktem, na kole si vytočíte slevu, maximum je 50 %. Počet zboží není omezený. Platí jeden nákup na jednu osobu, pouze v den otevření.

DJI Store Prague otevře v nové budově Masaryčka. Za architektonickým pojetím stavby a urbanistického konceptu stojí architekti z ateliéru Zahy Hadid. Moderní architektura už přilákala iStyle, který tam otevřel na české poměry okázalou prodejnu s produkty od Applu. DJI tak bude v dobré společnosti.

Blíže Apple Storu jsme v Česku ještě nebyli. iStyle otevírá prodejnu v ikonickém průčelí Masaryčky

Vznik obchodu představuje významný krok pro značku DJI v regionu. Fanouškům a potenciálním zákazníkům nabízí skvělou možnost osobně se seznámit s funkcemi a možnostmi, které produkty DJI nabízejí. Profesionální prodejci pomohou s výběrem, doporučí příslušenství, předvedou prvotní nastavení a poradí s legislativou. Provozovatel obchodu slibuje budování komunity, pořádání workshopů, školení a konzultace s odborníky.

Ondřej Jirovec, CEO firmy Beryko, oficiálního distributora značky DJI pro Česko a Slovensko, říká: „Jsme nesmírně hrdí, že jsme jako první dostali důvěru přinést do Česka DJI Store a otevřít zde centrum špičkové elektroniky zahrnující drony, akční kamery a stabilizátory. Toto otevření je důkazem naší neustálé snahy poskytovat českým a slovenským zákazníkům přístup k nejlepší dostupné technologii a podporovat jejich vášeň pro fotografii a video.“

Přečtěte si také:

2024-03-29T15:55:51Z dg43tfdfdgfd