MK4 JE NAšE NEJúSPěšNěJší 3D TISKáRNA. BRZO BUDEME MíT TISíC ZAMěSTNANCů, říKá JOSEF PRůšA (PODCAST ŽIVě SPECIáL)

Dostupné stolní 3D tiskárny Prusa Research vyrábí již 12 let a pořád se nachází na vzestupu. Před rokem uvedená MK4 se stala nejúspěšnějším modelem...

Dostupné stolní 3D tiskárny Prusa Research vyrábí již 12 let a pořád se nachází na vzestupu. Před rokem uvedená MK4 se stala nejúspěšnějším modelem v historii firmy, která má za sebou dosud nejlepší rok a zanedlouho pro ni bude pracovat už přes tisíc lidí. I tohle v Podcastu Živě říká Josef Průša, zakladatel úspěšného byznysu.

Kdybyste chtěli Josefa Průšu potkat, můžete tak učinit během víkendu 11.–12. května v Praze na akci Maker Faire. Otočí se tam také Jakub Čížek. Protože byli oba pánové z rozhovoru nadšení, dohodli se, že tam natočí druhý díl. V dnešním rozhovoru se kromě výše uvedeného dozvíte třeba o tom, jestli má MMU budoucnost a čím je Maker Faire zajímavý.

Pořad si poslechněte ve své podcastové aplikaci, případně v přehrávači níže. 👇🏻

  • 04:03 – Maker Faire
  • 14:34 – MK4 je po roce nejúspěšnější
  • 17:46 – Upgrady tiskáren a budoucnost

Poslouchejte nás v podcastových aplikacích

Podcast Živě najdete také na Spotify, kde se můžete přihlásit k odběru, stejně tak ve službách Apple PodcastsGoogle Podcasty. Pořad lze odebírat i prostřednictvím RSS. Budeme rádi za zpětnou vazbu. Pokud se vám podcast líbí, sdílejte jej.

V našem podcastovém kanále najdete také videopořad Týden Živě. Ve zvukové podobě zde vychází každé pondělí.

V tomto pořadu zaznívá bezplatná hudba od Nihilora.

Přečtěte si také:

2024-05-08T16:47:17Z dg43tfdfdgfd