ÚNOS HERCE RUDOLFA JELíNKA EXKLUZIVNě: Už SE TO NEDALO SNášET, BRáNí SE RODINA SVORNě

Herce Rudolfa Jelínka (89) dlouhodobě trápí zdravotní problémy, kvůli nimž je odkázán na péči druhých. Postarat se o něj chtěla jeho manželka Martina Růžičková (60), ale podle jejích slov jí to není umožněno. Zoufalá Martina se podle deníku Blesk obrátila na policii, kde uvedla, že herce unesla jeho dcera z prvního manželství Bára. Jelínkova rodina se však vůči tomuto tvrzení ohradila a redakci eXtra.cz sdělila, jak se věci mají ve skutečnosti. 

Žokejka Martina Růžičková se online deníku Blesk svěřila, že na policii nahlásila únos manžela, herce Rudolfa Jelínka. Podle jejích slov se jí Jelínkova dcera z prvního manželství Bára před měsícem nabídla, že si vezme tátu na týden k sobě do své péče. „Po týdnu mi sdělila, že si ho nechá ještě další dvě neděle. Když jsem pro něj jela do Přezletic, kde má Bářina rodina dům, odmítli mi muže dát, postěžovala si Blesku zoufalá Růžičková s tím, že ji rodina Báry nařkla, že ho nedrží v čistotě a špatně vaří.

Bizarní únos herce Rudolfa Jelínka: Ukořistila ho jeho dcera a odmítá ho vrátit, zuří manželka

Představitel majora Hradce ze seriálu Třicet případů majora Zemana v únoru oslavil úctyhodné 89. narozeniny, avšak kvůli vleklým zdravotním problémům není schopný o sobě sám rozhodovat. Herecký bard v minulosti prodělal dvě mozkové mrtvice, krvácení do mozku a léčí se s cukrovkou. Velkou oporou mu má být právě o 29 let mladší manželka Martina, která se rozhodla, že nepříjemnou situaci s dcerou Bárou nahlásí na policii jako únos.

Situace byla neúnosná, tvrdí hercova rodina

Jakmile se tato informace dostala na povrch, hercova rodina se rozhodla, že věci uvede na pravou míru. "Reagujeme stručně na lživá tvrzení paní Růžičkové ohledně údajného únosu jejího manžela. Já i můj bratr a s námi celé rodiny nemohli již tolerovat zanedbávání péče o našeho tátu. Když už byla situace neúnosná, podali jsme příslušné návrhy k soudu a čekáme na zahájení soudního řízení. Do té doby nenecháme našeho tatínka v závěru jeho života napospas osudu. Ohled na něj nám zatím brání zveřejnit další informace," sdělila redakci eXtra.cz dcera Bára s bratrem Markem.

Konečně se má dobře, říká jeho vnučka

K dané záležitosti se vyjádřila také Jelínkova vnučka, známá moderátorka Adéla Konewka, za svobodna Jelínková. "Za svou rodinou, tedy tetou i tatínkem, plně stojím a v péči o dědu je naprosto podporuji. Jsem ráda, že se má dědeček konečně dobře a že mu péče milující rodiny prospívá," uvedla Adéla Konewka, která je dcerou Marka Jelínka a herečky Evy Čížkovské.

Související články

2024-06-15T18:30:43Z dg43tfdfdgfd