ZPěVAčKA MONIKA BAGáROVá (29): KRACH žIVOTNíHO SNU

Snad každý český umělec sní o jednom důležitém milníku - mít koncert ve vyprodané O2 aréně. Zpěvačce Monice Bagárové (29) se ale tento sen rozplynul přímo před očima. Na instagramu totiž nečekaně oznámila, že své plánové vystoupení ruší! Co se děje?!

Po kamarádovi Janu Bendigovi (30) ruší svou velkou show v O2 aréně i Monika Bagárová. Informovala o tom své fanoušky sama, na své sociální síti. „Protože jste pro mě po mé rodině ti nejdůležitější, ráda bych se vám touto cestou omluvila. Rozhodla jsem se zrušit svůj Vysněný koncert 12. září v O2 Aréně. Jsem každému z vás, kteří jste se na koncert těšili, vděčná. Našlo se vás několik tisíc a já vám za to z celého srdce děkuji. Věřím, že se spolu potkáme na dalších akcích, které pro vás nachystám.“Monika Bagárová: Pravda o těhotenství!

Jak uvedla, k tomuto smutnému rozhodnutí ji vedlo „mnoho důvodů, které jsou pro ni zásadní“. Nespecifikovala však, o jaké konkrétně jde... „Myslím, že bude stačit, když řeknu, že i já jsem člověk, který má city, je zranitelný a v neposlední řadě chce být sám sebou. Vše, co dělám, dělám s radostí a snažím se ji předávat dál. Bohužel ale z mého Vysněného koncertu se mi radost začala vytrácet, až úplně zmizela. Dělat cokoliv bez radosti nedává smysl mně, jistě ani vám. Doufám, že mi mé rozhodnutí odpustíte.“

 „Slibuji, že se společně určitě co nejdřív potkáme na akcích, které budou nabité tou správnou pozitivní atmosférou,“ dušovala se Monika alespoň.Velký životní krok Moniky Bagárové: Přestala kojit čtyřletou dceru!

Na sociální síti pak mimochodem prozradila, že kvůli své dcerce Rumii (koncem května 4) přemýšlí o zásadní změně povolání. „Velmi vážně zvažuji, že si otevřu vlastní školku. Školky jsou plné a v naší vesnici je jen jedna soukromá a zase plná,“ postěžovala si zpěvačka. Ona sama by si přitom přála, aby Ruminka do školky nastoupila už v září...  „Chci se jí teď věnovat na maximum, trávit čas s ní s dětmi od přátel, podnikat výlety, učit se s ní a užívat si nádhernej čas s rodinou. To teď chci úplně nejvíc...“

2024-05-06T10:47:10Z dg43tfdfdgfd