ZADLUžENý VALI Z MAXIM TURBULENC: DOHNALY HO DLUHY, NOVé ZPRáVY JEN DEVěT DNí PřED SMRTí

Fanoušky naprosto překvapila náhlá smrt Dana Valiho z kapely Maxim Turbulenc. O víkendu ho zradilo srdce a on v pouhých třiapadesáti letech zemřel. Blesk však zjistil, že v posledních letech prožíval nelehké období. Měl exekuce, nadváhu a vedl velmi divoký život, který si nakonec vybral svou daň.

O víkendu všechny fanoušky české kapely Maxim Turbulenc doslova šokovala náhlá smrt hudebníka Daniela Valiho. V baru Time Club v pražských Klánovicích popíjel a užíval si večer a pak se to stalo. „Něco tady slavili. Dost lítaly panáky. Dan popíjel, tančil, řádil. Pak najednou spadl k zemi a… Zemřel!“ uvedl zdroj blízký hudebníkovi.

„Dan v poslední době dost přibral a srdce to neutáhlo... Prostě si užíval života a takhle to dopadlo. Je mi to moc líto,“ řekla pro Aha! hudebníkova kamarádka a zpěvačka Šárka Rezková (55).

Náhlá smrt zpěváka Maxim Turbulenc. Daniel Vali odešel nečekaně v pouhých 53 letech, zradilo ho srdce

Dluhy

Jak ale zjistil Blesk, divoký život nebyl jediným problémem. Od roku 2014 byl veden v centrální evidenci exekucí. Exekutorská komora od něj vymáhá sumu blížící se 1,84 milionu korun, a celkem je proti němu vedeno šest řízení. Některé částky se aktualizovaly nedávno, jedna dokonce devět dní před náhlým skonem hudebníka.

Před lety tuto situaci okomentoval Vali následovně: Já to řeším. Dostal jsem se do nějaké situace a řeším to. Je to ale moje soukromá věc.“ Exekuce se dotkly pozemků, které vlastní spolu s exmanželkou, s níž vychoval dva syny.

Související články

2024-04-16T06:22:04Z dg43tfdfdgfd