VELKá VěšTBA NA DUBEN PRO STřELCE: DEJTE SI POZOR NA CESTáCH, HROZí VáM POKUTY

Co čeká Střelce ve čtvrtém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaký jarní talisman vám může přinést štěstí? Přečtěte si předpověď na duben, kterou pro Střelce z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na duben vychází karta Šestka pohárů, která ukazuje, že občas máte trošku hlavu v oblacích a zapomínáte se dívat na cestu. Čekají vás ale také radostné události i láska. Budete se hodně ohlížet do minulosti a plánovat budoucnost. Ale bylo by dobré si uvědomit, že žijete tady a teď.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují pěkný začátek měsíce a jde vám štěstí v lásce. Jen si dejte pozor na někoho, kdo by vám mohl dělat naschvály. Dotyčný se bude snažit využít vaší roztržitosti a hledat slabé místo a usilovat o to, aby se na vás obohatil. Dejte si také pozor na cestách, hrozí vám pokuty. Radost vám budou dělat děti. Vy sami si můžete v dubnu zvýšit popularitu a lépe se pracovně uplatnit.

Ve druhé dekádě vás čeká jednání s úřady, ale vše vám půjde krásně od ruky. I v práci se vám povede zvládnout věci, které předtím stály. Lidé kolem vás budou mít potřebu věci hodnotit, ale vy nebudete mít čas, abyste řešili jejich názory.

Konec měsíce nese velké překvapení v lásce. Něco vám udělá velkou radost.

Kouzlo pro Střelce

Příroda v sobě má pro nás nejrůznější symboly a tím vaším je pro duben křepelka. Ta předpovídá klidnou domácnost. Štěstí vás čeká, pokud zahlédnete kachnu. Ta také ukazuje, že váš vztah bude stabilní. Co vás čeká, když uvidíte čápa, si poslechněte v úvodním videu.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)

2024-03-28T04:41:36Z dg43tfdfdgfd