TVRDá REAKCE DáDY NA PAVLA NOVOTNéHO: ZADUPALA HO DO ZEMě POUHýMI čTYřMI SLOVY

Slovy pohřbil její dceru bojující s rakovinou, pro někdejší královnu dětských srdcí ale Pavel Novotný (43) nemá cenu jako někdo, kým by se měla vůbec zabývat. Redakce eXtra.cz získala vyjádření Dagmar Patrasové ke starostovi, jehož domovská ODS ho i přes sliby kvůli jeho hyenistickému útoku na Aničku Slováčkovou (28) nakonec ze svých řad nevyloučila.

Pavel Novotný a jeho odporný útok

„Felix byl vždycky d*bil. Dávám mu pokoj asi rok a půl, co vím, že mu zemře dcera. Anička bohužel nemá žádnou šanci,“ napsal kontroverzní politik Pavel Novotný na síti X v reakci na fotku Felixe Slováčka s komunistkou Kateřinou Konečnou. A to neměl dělat.

Zvedla se proti němu celonárodní vlna odporu, mnozí ho pomalu chtěli začít lynčovat.

Novotný zůstává a Fiala to schytává: Neumí si uklidit ani v Řeporyjích, pošklebuje se Havlíček

Novotný se sice omluvil, ale trvalo dlouho, než mu došlo, jak moc to přehnal, takže po něm začala jít i domovská ODS. Plánovali se ho zbavit.

K překvapení většiny lidí se ale na zasedání výkonné rady, kde mělo dojít k jeho vyhazovu, tohle téma úplně vynechalo – prý proto, že odpouštět je lidské.

Pardonování chování Novotného vyvolalo vlnu nevole: ODS to může uškodit, míní politolog

Dagmar Patrasová: Mrazivá reakce

A co na setrvání Novotného ve straně říká maminka napadené zpěvačky Dagmar Patrasová? „Nestojí mi za řeč,“ reagovala pro eXtra.cz mrazivě. Zkrátka: orel much nelapá.

To otec Anny Slováčkové Felix odpověděl košatěji. „Samozřejmě i já si myslím, že odpouštět je lidské, ale všechno má své meze. Stejné nebo podobné přestupky přece není možné donekonečna odpouštět. Může to udělat poprvé, podruhé, ale platí přece třikrát a dost,“ sdělil.

Doporučené video: Rozhovor s Dagmar Patrasovou:

Sama Slováčková naznačila, že se na ní starosta Řeporyjí chce jen zviditelnit. „Anička má úplně jiné starosti, než aby se zabývala panem Novotným. Ona se chce zabývat jen hezkými a příjemnými věcmi, nechce mít žádné stresy a negace,“ doplnil její otec Felix Slováček pro eXtra.cz.

Související články

2024-06-16T03:17:08Z dg43tfdfdgfd