TRAGICKá SMRT MATKY DVOU DěTí: EVA ZEMřELA PO PáDU Z OKNA. SOUSEDé Líčí, JAK K NEšTěSTí DOšLO

K obrovské tragédii došlo ve středu večer v Novém Mestě nad Váhom na Slovensku. Matka dvou dcer zřejmě vyklepávala koberec na balkóně ve třetím patře, když přepadla přes zábradlí. Záchranáři se ji pod okny jejího bytu snažili oživit, po převozu do nemocnice však 34letá Eva vážným zraněním podlehla, informoval web Nový Čas.

„Krátce před půl devátou večer vyslal operátor tísňové linky 155 ambulanci rychlé lékařské pomoci ke čtyřiačtyřicetileté ženě, která utrpěla závažná zranění po pádu z výšky. Pacientka byla zaintubována a s diagnózou polytraumatu transportována do nemocnice v Trenčíně,“ sdělila deníku Nový Čas mluvčí záchranářů Petra Klimešová. Dodala, že žena utrpěla velmi vážná zranění, protože ze třetího patra spadla rovnou na beton.

ČTĚTE TAKÉ: Násilná smrt na Teplicku. Policie zatkla podezřelého, detaily případu halí tajemství

„Bohužel, i přes snahu záchranných složek, zraněním podlehla,“ dodala Klimešová. Na místě zasahovaly všechny záchranné složky. „Žena z dosud přesně nezjištěných příčin přepadla přes zábradlí balkónu bytu ve třetím patře,“ upřesnila policejní mluvčí Katarína Kuzmová.

Policisté v souvislosti s případem zahájili trestní stíhání ve věci přečinu usmrcení. Co se přesně na místě stalo, není jasné. Bližší informace zatím neposkytují.

Podle některých sousedů měla žena vyklepávat koberec a přitom přepadnout přes zábradlí. „Byla tak milá, usměvavá a hovorná. Je to strašné,“ poznamenal jeden z nich.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Plzeň obchází strach. Neznámý muž napadá ženy. Došlo i ke znásilnění, lidé se místu vyhýbají

2024-07-04T09:32:12Z dg43tfdfdgfd