TAJNá OSLAVA BOHDALOVé: PřEKVAPIVý KONEC! A ZMATKY S TAXíKY

Tajná oslava 93. narozenin Jiřiny Bohdalové, kterou herečka uspořádala pro svou rodinu a nejbližší kamarády, se tentokrát do rána neprotáhla. Domů to legenda stříbrného plátna stihla ještě před půlnocí.

Na oslavu přijela i část hereččiny rodiny ze Švédska v čele s mladší sestrou Jaruškou, která se po operaci pohybuje opatrně s chodítkem. Nechyběla ani dcera Bohdalové Simona Stašová (69) či vnuk Vojta s manželkou. Mezi pozvanými hosty pak byli nejbližší přátelé jako režisér Zdeněk Zelenka (69), producent František Janeček (79), miliardář Milan Filo (56), skladatel Michael Kocáb (69) či moderátor Libor Bouček (43).

Nesmrtelná teta Jiřina Bohdalová slaví 93. narozeniny. Co znamená podle numerologie trojka v jejím datu narození?

Dobře naladěná herečka na oslavu dorazila v doprovodu Zelenky a Janečka po půl sedmé hodině večer, kdy už řada pozvaných byla na místě. Opačným směrem pak gratulanti začali mířit okolo desáté večer, kdy jako první odcházel hereččin vnuk s manželkou, za mateřského loučení a polibkování s mámou Simonou Stašovou. Okolo jedenácté, kdy restaurace zavírala, se pak poroučel i zbytek společnosti i samotná Bohdalová, jíž s dary pomáhal personál podniku.

Není divu, že herečka tentokrát zvolila poklidnou večeři s nejbližšími namísto opulentního mejdanu až do rána. Má za sebou několik společenských akcí včetně premiéry dokumentu o Petru Jandovi Django, která proběhla před pár dny, a před sebou natáčení dalších dílů pořadu Hobby naší doby a premiéru vlastního filmu Svatá, která proběhne

za 14 dní v Lucerně.

Hvězdná premiéra dokumentu o Jandovi: Podpora rodiny i rozdováděná Bohdalová!

Spokojená herečka tak po oslavě nasedla do taxíku a společně se Simonou, která bydlí nedaleko ní, odjela domů. Pro další hosty pak vozy začaly najíždět postupně. Vznikly také lehké zmatky, pro koho je ten či onen vůz určen a kolik pasažérů pojme, domů ale odjeli nakonec v pořádku všichni.

2024-05-04T08:56:15Z dg43tfdfdgfd