SVěDECTVí ZOUFALé MáMY OPILéHO DANIELKA (6) S 2,5 PROMILE: KOLABOVAL, ZVRACEL, SKONčIL NA KAPAčKáCH

Těžko popsat hrůzu vyděšené mámy, jejíž syn (6) spolu s o rok starším sourozencem objevil v obci Panické Dravce na Slovensku pohozenou lahev alkoholu. Mladší z obou dětí ochutnalo nápoj a skončilo na kapačkách v nemocnici.

Zvědaví sourozenci našli odhozenou lahev nedaleko hospody. Nález se rozhodli důkladně prozkoumat. Krátce poté si jich všimla jedna ze sousedek. Popadla je a okamžitě odvedla domů k jejich mámě. Mladší Daniel ale stačil obsah lahve ochutnat.

Alkohol měl na předškoláka devastující účinky. Vyděšené mámě chlapeček zkolaboval v náručí. Přivolaní záchranáři dítě okamžitě převezli do nemocnice. Tam mu v krvi naměřili 2,5 promile.

>

„Zvracel, dali mu nějaké infuze. Celou dobu jsem byla s ním. Doufám, že bude v pořádku, nic jiného mě nezajímá,“ popsala podle serveru Plus JEDEN DEŇ máma chlapečka.

Řekla také, že do vsi, kde její kluci našli onu nešťastnou lahev, si běžně chodí hrát děti z okolí. Žena, která se podle svých slov alkoholu ani nedotkne, je celou událostí velmi rozhořčená. „Takovéto lahve by se neměly nikde válet jen tak pohozené,“ uvedla. Chlapec je, naštěstí, z nejhoršího venku.

2024-05-08T09:24:07Z dg43tfdfdgfd