STRAšNá NEHODA NA MOTORCE: FRONTMAN KRUCIPüSK HAJíčEK LEží VE VážNéM STAVU V NEMOCNICI

Zpěvák kapely Krucipüsk Tomáš Hajíček (57) měl vážnou nehodu na motorce. Známá česká skupina proto musí rušit veškeré své naplánované koncerty, jak oznámili na sociálních sítích. Zpěvák sice nehodu přežil, stále je ale v kritickém stavu. 

Česká kapela Krucipüsk smutní. Její frontman Tomáš Hajíček měl v pondělí dopoledne vážnou nehodu na motorce. K nehodě musel přiletět vrtulník, který ho poté přemístil do pražské nemocnice. Zpěvák má za sebou několikahodinovou operaci a stále je ve vážném stavu.

"Jelikož nad nim stojej všichni svatí i pekelní, tak nehodu přežil, ale stále je ve vážném stavu... Zatím jsme tedy pochopitelně nuceni zrušit naše veškerá vystoupení na všech akcích do konce května a podle vážnosti Tomášova stavu a průběhu rekonvalescence budeme vidět co a jak dál.. Omlouváme se tak všem fans a pořadatelům, kterým jsme tímto způsobili potíže," uvedla kapela na svém Facebooku.

Největší comeback Andělů? Kapela November 2nd zazářila po dlouhé dekádě, zpěvačka během pauzy bojovala se zdravím

Fanoušci drží pěsti

Ještě před čtyřmi dny kapela vystupovala na Kladně, jak uvedli na sociálních sítích. Snad se zpěvák brzy zotaví a kapela se co nejdříve znovu objeví na pódiích. Fanoušci Tomášovi a kapele moc drží pěsti. "Když sem byl poprvé na koncertu Krucipusku v Herálci u Žďáru, cca 17-18 let zpět, s hubou dokořán a totálně ohromen sem čuměl jak z Tomáše přímo tryskala brutálně pozitivní energie, kterou posílal pod pódium.. je na čase ji poslat jemu zpět.. drž se kámo," napsal například Lukáš. "Držíme palce, ať všechno dobře dopadne," okomentoval další fanoušek. "Moc mě to mrzí, že se mu stala taková strašná věc. Hlavně aby byl v pořádku a dal se plně dohromady," posílá sílu další.

Související články

2024-04-16T19:38:44Z dg43tfdfdgfd