STRAšLIVá TRAGéDIE V KRAVAříCH: HOLčIčKA (†4) SE UDUSILA PáRKEM V ROHLíKU!

Desítky nafukovacích balónků stoupaly k nebi v Kravařích na Opavsku. Vypustila je v obrovsky těžký a smutný okamžik rodina a blízcí za dívenku (†4), která se před pár dny udusila párkem v rohlíku při návštěvě cirkusu.

Podle policejního mluvčího René Černohorského jedla holčička o přestávce párek v rohlíku, začala se jím dusit a spadla na zem. „Lidé okamžitě volali na tísňovou linku, další se jí pokoušeli poskytnout první pomoc,“ řekl mluvčí.

Jedna ze svědkyň uvedla, že párek se z krku dítěte podařilo vyndat, bohužel v něm pak uvízly zvratky. Přivolaní záchranáři holčičku oživili a v kritickém stavu přepravili vrtulníkem do nemocnice. Tam bohužel po pár dnech zemřela.

Branka zabila chlapce (†12)! Slova bolu zdrcené babičky: Bolí to hodně, budeme navždy vzpomínat

Přijďte v růžové

Rodina pozvala přátele a kamarády na symbolické rozloučení s dívenkou přes sociální sítě. Koná se v den, kdy by dívenka slavila své páté narozeniny... „Byla by ráda, kdybyste odhodili černé oblečení stranou a na poslední rozloučení s ní si vzali barevné oblečení, nejlépe růžovou, kterou měla nejradši,“ napsala maminka. 

„Narodila jsi se jako andílek bez křídel a už bylo na čase, abys křidélka dostala a opustila tento krutý svět. Čekej tam na nás nahoře. Maminka s tatínkem tě milovali, milují a navždy milovat budou," vzkázala maminka své holčičce do nebe.

„Strašlivá a až těžko uvěřitelná tragédie,“ tak mluví lidé o neštěstí a posílají rodině hodně sil.

VIDEO: První pomoc dětem: Umíte dýchání z úst do úst a masáž srdce?

2024-05-06T15:47:52Z dg43tfdfdgfd